Red Palm Village

Overnachten in de oase van twee echte eiland liefhebbers

Dit is wel een heel speciaal verhaal. Leo en Anna zijn in 2004 op huwelijksreis gegaan naar Bonaire en vervolgens verliefd geworden op het eiland. In 2015 hebben ze alles achter zich gelaten. En zijn ze voorgoed verhuisd naar Bonaire om hier het prachtige Red Palm Village te openen. Een uniek resort gebouwd met het idee dat luxe en comfort perfect gecombineerd kunnen worden met duurzaamheid!

Gelegen op een prachtig stuk kunukugrond aan de rand van de mangrove. En daar dan een heerlijk luxe resort met vrijstaande lodges. Voorzien van alle comfort & luxe die je wenst voor een onvergetelijke vakantie.

Red Palm Village heeft een unieke ligging aan de Kaminda Sorobon: een pittoreske weg van Kralendijk langs en door het beschermde natuurgebied Lac Bay naar de baaien van Sorobon. In de directe omgeving is veel te beleven. Zo kun je kayakken of snorkelen in de mangrove, paardrijden en zwemmen in zee met paarden met Horse Ranch Bonaire, surfen, lekker eten en drinken op de stranden van Sorobon, kitesurfen, duiken, zeilen en zwemmen aan de westkant van het eiland. En Kralendijk is slechts een paar minuutjes rijden. Dus in no time zit je lekker te tafelen in een van de vele culinaire pareltjes van de hoofdstad.