VAKANTIETIPSVAN ONZE LOCALINSIDERS

De beste vakantie tips

LEUK OM TE LEZEN

Local insider tips

Wil je strand, zon en zee combineren met wat meer actie tijdens je vakantie? Dan zit je op Bonaire perfect. Bewonder de natuur in het Washington Slagbaai National Park. Of ga duiken of snorkelen en misschien spot je wel één van de zeldzame soorten zeeschildpadden. Aan het eind van de dag kun je heerlijk genieten eten in de kleurrijke hoofdstad Kralendijk. Zie je het al voor je? Sit back, relax & laat je inspireren. Want er is altijd wel een goede reden om op naar Bonaire op vakantie te gaan. En met deze selecties krijg je zeker weten de reiskriebels.

VLOGS

Insider vlogs

DolfijnGO.com maakt regelmatig reportages over plekken die je absoluut niet mag missen tijdens je vakantie op Bonaire. Onze local insiders gaan wekelijks op zoek naar dé hotspots maar ook hidden gems van de eilanden en brengen de beste highlights in beeld.

INSIDER VLOGS

Download de DolfijnGO island guide
NIEUW

Island Guides

Kom je binnenkort naar Curaçao of Bonaire en kun je wel wat vakantie tips gebruiken? Download dan onze GRATIS Island Guides. Het beste, mooiste en gaafste van het eiland, speciaal voor jou geselecteerd door DolfijnGO en onze local insiders. In deze unieke reisgidsen nemen we je mee naar de meest relaxte plekjes op het eiland, de spannendste activiteiten en de leukste barretjes en restaurants met insider tips van locals!