WIE ZIJN WIJ?

JOUW DIGITALEREISPLANNER NAARDE CARIBBEAN

DolfijnGO maakt voor jou een selectie van het mooiste van Bonaire & Curaçao. Bekijk hier onze favoriete hotspots, de coolste trips & tours en de mooiste stranden. Stel jouw ultieme rondreis op Bonaire & Curaçao samen. En ga met ons mee naar de beste feestjes, de lekkerste restaurants en de mooiste verblijfplekken op de eilanden. Wij hebben alle verborgen pareltjes van de eilanden voor jou geselecteerd.

Bekijk en boek de leukste tours

Of je nou op zoek bent naar een unieke boottocht naar Klein Bonaire, de beste snorkelspots, of wilt genieten op een luxe zeilboot in de Caribische zee? Wij hebben speciaal voor jou de allerleukste tours en excursies geselecteerd! Bekijk ze hier en reserveer snel jouw plekje!

Snel & gemakkelijk tickets voor de leukste events

Met je blote voetjes dansen in het warme zand van DolfijnFM Beach? En vervolgens tot in de late uurtjes je billen schudden tijdens een van onze mooie feestjes? Zie je dit al voor je? Bekijk en reserveer snel en eenvoudig je kaartjes voor al onze evenementen!

happy hour bij Islander Bonaire

HAPPY HOUR AT ISLANDER BONAIRE

ISLANDER, BONAIRE 

ALL YOU CAN EAT SUSHI BIJ ISLANDER BONAIRE

ISLANDER BONAIRE, BONAIRE 

Motown Night bij Little Havana

MOTOWN NIGHT BIJ LITTLE HAVANA

LITTLE HAVANA, BONAIRE 

Italian Night bij Sebastian's

ITALIAN NIGHT BIJ SEBASTIAN’S RESTAURANT

SEBASTIAN'S RESTAURANT, BONAIRE 

Liever wat reisinspiratie opdoen?

Bekijk waar je het beste kunt watersporten, snorkelen of duiken, of ook waar je het lekkerst kunt eten, of waar je in alle privacy kunt relaxen. Kortom, voor ieder wat wils! Ontdek de avontuurlijke kant van de eilanden of bekijk de aftermovies van onze vetste feestjes! Dat kan hier echt allemaal!

Dus, houd DolfijnGO regelmatig in de gaten voor de laatste nieuwtjes en events. Of meld je aan en ontvang onze leuke en inspirerende verhalen, deals & winacties direct in je inbox!

En ga je binnenkort op reis naar Curaçao of Bonaire? Volg ons dan op Instagram en deel jouw mooiste vakantiefoto’s met ons!

#TURNONTHEBEACH

DolfijnGO is hét nieuwe online travel platform van DolfijnFM. Voor vragen betreffende media kun je contact opnemen met ons via [email protected]

DELEN