Freediving op Bonaire

Het ultieme vrije gevoel onder water

Wie aan duiken denkt, denkt vooral aan cylinders met lucht waarmee je lang onder water kan blijven. Maar mensen kunnen ook heel goed zélf, zonder apparatuur langer onder water blijven. Dit heet ‘freediven’. En met haar toegankelijke, heldere en rustige wateren is Bonaire een van de top locaties in de wereld om te (leren) freediven.

De cursussen van Deep Sea Bonaire worden geleid door Carlos Coste (AIDA / PADI instructeur) die zich volledig op jou richt en je begeleidt met behulp van de veiligste internationale standaarden van PADI & AIDA. Deep Sea Bonaire wordt ook beheerd door Gabriela Contreras, AIDA Instructor Judge en erkende producent van diverse freediving wereldrecordevenementen.

Aangeboden door Deep Sea Bonaire
Op zoek naar specifieke informatie? E-mail ons

Op aanvraag. 

Deze PADI Freediver Course is inclusief gecertificeerde instructeur, PADI Freediver Touch™ lesmateriaal en 4 trainingssessies in het water. Wetsuit is ook inbegrepen. Bijdrage aan Marine Park is niet inbegrepen.

Dit programma wordt aangeboden in het Engels.


Wat we gaan doen

Deze PADI freedive cursus leert je de freediving-principes aan de hand van de PADI Freediver Touch™ zelfstudie en 4 trainingssessies in het water.


Praktische informatie

Cursus is op aanvraag.


Waar zullen we zijn

Startpunt is Deep Sea Bonaire aan de Kaya Grandi in Kralendijk!

Over DolfijnGO

DolfijnGO maakt voor reizigers een selectie van het mooiste van Curaçao, Aruba & Bonaire! En binnenkort ook de rest van het Caribisch gebied! Op www.dolfijngo.com en via al onze social channels vind je onze favoriete hotspots, unieke trips & tours en local island guides. Wij helpen jou om je ultieme rondreis samen te stellen. Want samen met onze local insiders selecteren we voor jou de beste tours & activiteiten, lekkerste restaurants en de allermooiste plekjes op de eilanden. Dus of je nou op zoek bent naar een unieke boottocht op Bonairede beste snorkelspots op Klein Bonaire. Of gewoon het eiland wil verkennen als een echte insider? DolfijnGO!