Kitesurf Safari op Bonaire

De leukste tour voor kitesurfers & non-kitesurfers

Bonaire is een waar kitesurf paradijs. Met deze Kitesurf Safari bieden we jou, maar ook je niet-kitesurfende gezelschap een dag om nooit te vergeten! Vanaf Kralendijk varen we naar een van de mooiste stranden van Bonaire, Pink Beach waar je na een mooie snorkel- of zwemtocht geniet van een lekkere lunch. Na de lunch zetten we koers naar Atlantis Beach voor de downwinder naar Klein Bonaire. Need we say more? OK, nog 1 dingetje dan. Kite zolang als je wilt en schuif dan aan voor een diner met tonijn sashimi, sappige tenderloin steak, argentijnse chorizo en nog veel meer lekkernijen. Verkwikt en aangedikt droom je op de boot nog weg bij de adembenemende zonsondergang. Het paradijs bestaat.

Aangeboden door EpicTours Bonaire
Op zoek naar specifieke informatie? E-mail ons

Dagelijks op aanvraag. De tour vetrekt om 11.00 uur en duurt ongeveer 8 uur.

De Kitesurf Safari op Bonaire is inclusief zeilboot, lunch, BBQ, drankjes (water, fris, bier, wijn & prosecco) en snorkel set. Exclusief bijdrage aan de natuurbescherming.

Dit programma wordt aangeboden in het Engels, Nederlands & Duits


Wat we gaan doen

Vanaf Kralendijk varen we naar een van de mooiste stranden van Bonaire, Pink Beach waar je na een mooie snorkel- of zwemtocht geniet van een lekkere lunch. Na de lunch zetten we koers naar Atlantis Beach voor de downwinder naar Klein Bonaire. Need we say more? OK, nog 1 dingetje dan. Kite zolang als je wilt en schuif dan aan voor een diner met tonijn sashimi, sappige tenderloin steak, argentijnse chorizo en nog veel meer lekkernijen.


Praktische informatie

Dagelijks om 11.00 uur. De Kitesurf Safari op Bonaire duurt 8 uur. Leuk voor het hele gezin, een zwemdiploma is verplicht. 


Waar zullen we zijn

Startpunt is (jouw hotel in) Kralendijk!

Over DolfijnGO

DolfijnGO maakt voor reizigers een selectie van het mooiste van Curaçao, Aruba & Bonaire! En binnenkort ook de rest van het Caribisch gebied! Op www.dolfijngo.com en via al onze social channels vind je onze favoriete hotspots, unieke trips & tours en local island guides. Wij helpen jou om je ultieme rondreis samen te stellen. Want samen met onze local insiders selecteren we voor jou de beste tours & activiteiten, lekkerste restaurants en de allermooiste plekjes op de eilanden. Dus of je nou op zoek bent naar een unieke boottocht op Bonairede beste snorkelspots op Klein Bonaire. Of gewoon het eiland wil verkennen als een echte insider? DolfijnGO!