Aquafari Dagtrip

Voor de échte avonturiers

Off road crossen, kayakken en snorkelen. Deze tour is voor de echte actievelingen! Maar vergis je niet, ook cultuurliefhebbers komen aan hun trekken bij deze tour waar je alles leert over de dieren en planten van Bonaire en de grotten van de Arwak Indianen. Hard werken wordt beloond, en wel met een heerlijke Caribische lunch. Geniet van Gestoofde geit, kip met gebakken banaan of Funchi. We touren langs de kustlijn naar het Lac Baai Nationaal Park en het bijbehorende Lac Bay.

Aangeboden door Guide & Go

Op zoek naar specifieke informatie? E-mail ons

Dagelijks om 9.00 uur. De tour duurt 7 uur.

De tour is inclusief gids, lunch met een drankje, kajak en snorkel set. Exclusief bijdrage aan de natuurbescherming.

Dit programma wordt aangeboden in het Engels, Nederlands, Duits, Spaans & Papiaments.


Wat we gaan doen

Wat gaan we niet doen? De tour is zo divers, we gaan off road rijden, kajakken en snorkelen in het prachtige nationaal park van Bonaire.


Praktische informatie

Dagelijks om 9.00 uur. De tour duurt 7 uur. Ook leuk voor kinderen, een zwemdiploma is verplicht. 


Waar zullen we zijn

Startpunt is (jouw hotel in) Kralendijk!

Over DolfijnGO

DolfijnGO maakt voor reizigers een selectie van het mooiste van Curaçao, Aruba & Bonaire! En binnenkort ook de rest van het Caribisch gebied! Op www.dolfijngo.com en via al onze social channels vind je onze favoriete hotspots, unieke trips & tours en local island guides. Wij helpen jou om je ultieme rondreis samen te stellen. Want samen met onze local insiders selecteren we voor jou de beste tours & activiteiten, lekkerste restaurants en de allermooiste plekjes op de eilanden. Dus of je nou op zoek bent naar een unieke boottocht op Bonairede beste snorkelspots op Klein Bonaire. Of gewoon het eiland wil verkennen als een echte insider? DolfijnGO!