Bonaire by Mini-Bus

Ontdek het eiland: van Noord naar Zuid

Wil je in 1 dag het hele eiland ontdekken? Kies dan voor deze tour waar je aan de noordkant de trap met 1000 treden, Landhuis Karpata en het Gotomeer met haar flamingo’s bezoekt. De uitzichten over het eiland en het oudste dorpje van Bonaire, Rincon, zijn fenomenaal. Van noord reizen we naar zuid, met haar kleurrijke zoutpannen en de slavenhutten. Duik in de geschiedenis van het eiland, samen met onze gids.

Aangeboden door Guide & Go

Op zoek naar specifieke informatie? E-mail ons

Dagelijks om 9.00 uur en 13.00. De tour duurt 4 uur.

De tour is inclusief comfortabele minibus, ervaren gids, hotel transfer (vanaf hotels in Kralendijk), flesje water, en een klein zout souveniertje.

Dit programma wordt aangeboden in het Engels


Wat we gaan doen

Bonaire ontdekken met een comfortabele mini-bus!


Praktische informatie

Dagelijks om 9.00 uur en 13.00 uur. De tour duurt 4 uur. Ook leuk voor kinderen. 


Waar zullen we zijn

Startpunt is (jouw hotel in) Kralendijk. 

Over DolfijnGO

DolfijnGO maakt voor reizigers een selectie van het mooiste van Curaçao, Aruba & Bonaire! En binnenkort ook de rest van het Caribisch gebied! Op www.dolfijngo.com en via al onze social channels vind je onze favoriete hotspots, unieke trips & tours en local island guides. Wij helpen jou om je ultieme rondreis samen te stellen. Want samen met onze local insiders selecteren we voor jou de beste tours & activiteiten, lekkerste restaurants en de allermooiste plekjes op de eilanden. Dus of je nou op zoek bent naar een unieke boottocht op Bonairede beste snorkelspots op Klein Bonaire. Of gewoon het eiland wil verkennen als een echte insider? DolfijnGO!