Segway Jibe City Tour

Racen op de segway, chillen aan de oostkust

Het ultieme relax strand gevoel vind je toch wel aan de Oostkust van Bonaire, richting Jibe City. Met de segway rij je over de prachtige kustwegen naar de lagune met haar hoge golven en een van de leukste beach bars van het eiland. Drankje, hapje: niks meer aan doen!

Aangeboden door Guide & Go

Op zoek naar specifieke informatie? E-mail ons

Dagelijks om 9.00 uur, 12.00 uur en 15.00 uur. De tour duurt 3,5 uur.

De tour is inclusief gids, lunch, frisdrank & water

Dit programma wordt aangeboden in het Engels & Nederlands.


Wat we gaan doen

Op de Segway touren we naar de Oostkust van Bonaire


Praktische informatie

Dagelijks om 9.00 uur, 12.00 uur, 15.00 uur. De tour duurt 3,5 uur. Minimum leeftijd 12 jaar. Toegestaan gewicht tussen de 45 en 115 kg.


Waar zullen we zijn

Startpunt is (jouw hotel in) Kralendijk. 

Over DolfijnGO

DolfijnGO maakt voor reizigers een selectie van het mooiste van Curaçao, Aruba & Bonaire! En binnenkort ook de rest van het Caribisch gebied! Op www.dolfijngo.com en via al onze social channels vind je onze favoriete hotspots, unieke trips & tours en local island guides. Wij helpen jou om je ultieme rondreis samen te stellen. Want samen met onze local insiders selecteren we voor jou de beste tours & activiteiten, lekkerste restaurants en de allermooiste plekjes op de eilanden. Dus of je nou op zoek bent naar een unieke boottocht op Bonairede beste snorkelspots op Klein Bonaire. Of gewoon het eiland wil verkennen als een echte insider? DolfijnGO!