Off-road Segway Tour

De geschiedenis van de rotsen: 100% off-road

Wil je meer leren over de geschiedenis van de Arawak Indianen op Bonaire? Dan is dit je kans! Met de segway rijden we off road over 100 jaar oude koralen langs alle Indiaanse rotstekeningen. Onderweg ontmoeten we wilde ezels en geniet je van de ruige kustlijn.

Aangeboden door Guide & Go

Op zoek naar specifieke informatie? E-mail ons

Dagelijks om 9.00 uur, 12.00 uur en 15.00 uur. De tour duurt 2,5 uur.

De tour is inclusief gids, lunch, frisdrank & water

Dit programma wordt aangeboden in het Engels & Nederlands.


Wat we gaan doen

Op de Segway touren we langs de Indiaanse rotstekeningen


Praktische informatie

Dagelijks om 9.00 uur, 12.00 uur, 15.00 uur. De tour duurt 2,5 uur. Minimum leeftijd 12 jaar. Toegestaan gewicht tussen de 45 en 115 kg.


Waar zullen we zijn

Startpunt is (jouw hotel in) Kralendijk. 

Over DolfijnGO

DolfijnGO maakt voor reizigers een selectie van het mooiste van Curaçao, Aruba & Bonaire! En binnenkort ook de rest van het Caribisch gebied! Op www.dolfijngo.com en via al onze social channels vind je onze favoriete hotspots, unieke trips & tours en local island guides. Wij helpen jou om je ultieme rondreis samen te stellen. Want samen met onze local insiders selecteren we voor jou de beste tours & activiteiten, lekkerste restaurants en de allermooiste plekjes op de eilanden. Dus of je nou op zoek bent naar een unieke boottocht op Bonairede beste snorkelspots op Klein Bonaire. Of gewoon het eiland wil verkennen als een echte insider? DolfijnGO!