Wine & Sushi Sailing

Exclusieve culinaire zeiltrip in Bonaire met heerlijke sushi & Salentein wijn

Voel de Caribische wind door je haren, de zon op je huid en de wind in onze zeilen. Laat je aan boord van ons zeiljacht heerlijk verwennen met sushi, seafood en Salentein wijnen terwijl je rustig deint over de kristalheldere zee van Bonaire. Relaxen, zwemmen, snorkelen en lekker eten en drinken. Het Paradijs bestaat! Boek nu jouw onvergetelijke ‘Day in the Bay’!

Ben je op zoek naar specifieke informatie? E-mail ons

Elke zaterdag (andere dag is mogelijk in overleg)

Inclusief Salentein wijn, Amstel Bright, heerlijke sushi & snorkel spullen

Nederlands, Engels, Duits


Eerst nog een voorproefje? Bekijk hier de video!


Wat we gaan doen

Deze unieke culinaire zeiltrip op Bonaire wordt exclusief aangeboden door DolfijnGO. Aan boord wordt je heerlijk verwend met sushi, seafood en Salentein wijnen terwijl je rustig deint over de kristalheldere zee van Bonaire. Relaxen, zwemmen, snorkelen en lekker eten en drinken. We varen langs de ‘No Name Beach’ op Klein Bonaire, en en maken een snorkelstop bij duikspot ‘Andrea’.


Praktische informatie

De tour start elke zaterdag om 14.00 uur vanaf de Club Nautico Marina in Kralendijk. De tour duurt ongeveer 5 uur. Minimaal 4 en maximaal 26 personen per groep. Bij groepen met meer dan 10 personen vertrekken we met een catamaran. Dit is een super leuke activiteit, perfect voor een dagje met vrienden of familie!


Waar zullen we zijn

De tour vertrekt vanaf de Club Nautico Marina aan de Kaya J.N.E. Craane 24, in Kralendijk.

Over DolfijnGO

DolfijnGO maakt voor reizigers een selectie van het mooiste van Curaçao, Aruba & Bonaire! En binnenkort ook de rest van het Caribisch gebied! Op www.dolfijngo.com en via al onze social channels vind je onze favoriete hotspots, unieke trips & tours en local island guides. Wij helpen jou om je ultieme rondreis samen te stellen. Want samen met onze local insiders selecteren we voor jou de beste tours & activiteiten, lekkerste restaurants en de allermooiste plekjes op de eilanden. Dus of je nou op zoek bent naar een unieke boottocht op Bonairede beste snorkelspots op Klein Bonaire. Of gewoon het eiland wil verkennen als een echte insider? DolfijnGO!