Kayakken door het Mangrove Bos

Ontdek de basis van de koraalriffen

Uniek in de Caribische regio en een van de prachtigste plekken van Bonaire: het Lac Bay Mangrove bos. De omgeving waar papegaaivissen, barracuda’s maar ook fregatvogels en zeeschildpadden opgroeien. Met deze bijzonder kayaktour door het Mangrove bos ervaar je de natuur op haar best. De gids vertelt je alles over de adembenemende natuur en natuurlijk kun je onderweg snorkelen om de babyvisjes van dichtbij te zien.

Aangeboden door Guide & Go
Op zoek naar specifieke informatie? E-mail ons

Dagelijks om 8.30 en 13.00 uur. De tour duurt 4 uur inclusief snorkelen.

De tour is inclusief gids, kajak en snorkelmateriaal, water, rum punch & snack. Exclusief Nature Free Kaart (Stinapa Tag). Deze kaart dien je zelf van tevoren te kopen bij een hotel of duikshop. Met de Nature Fee heb je toegang tot het Bonaire Nationaal Marine Park en help je mee om het park te behouden.

Dit programma wordt aangeboden in het Nederlands en Engels.


Wat we gaan doen

Met de kayak ontdekken we het prachtige Mangrove bos van Bonaire en snorkelen we tussen de koraalriffen.


Praktische informatie

Dagelijks om 8.30 en 13.00 uur. De tour duurt 4 uur inclusief snorkelen. Een zwemdiploma is vereist.


Waar zullen we zijn

De tour start bij de Lac Bay Bar.

Over DolfijnGO

DolfijnGO maakt voor reizigers een selectie van het mooiste van Curaçao, Aruba & Bonaire! En binnenkort ook de rest van het Caribisch gebied! Op www.dolfijngo.com en via al onze social channels vind je onze favoriete hotspots, unieke trips & tours en local island guides. Wij helpen jou om je ultieme rondreis samen te stellen. Want samen met onze local insiders selecteren we voor jou de beste tours & activiteiten, lekkerste restaurants en de allermooiste plekjes op de eilanden. Dus of je nou op zoek bent naar een unieke boottocht op Bonairede beste snorkelspots op Klein Bonaire. Of gewoon het eiland wil verkennen als een echte insider? DolfijnGO!