Kiteboarding Bonaire

Nummer #1 kiteschool van de Caraïben

Over Kiteboarding Bonaire

Want Bonaire = Watersporten

Bonaire staat gelijk aan watersporten en naasten surfen en duiken is kiteboarden één van de activiteiten die je absoluut gedaan moet hebben. Als gevorderde en als beginner kun je je hart ophalen bij Kiteboarding Bonaire. Deze kiteschool zit er inmiddels al ruim 17 jaar en mag zich de numero uno noemen op dit mooie eiland.

Met een gemiddelde temperatuur van 30 graden celsius, een watertemperatuur van rond de 27 graden en constante wind leent Bonaire zich uitstekend om te (leren) kiten. En het is dan ook niet verwonderlijk dat er regelmatig professionals uit alle hoeken van de wereld naar Bonaire komen om hun passie uit te oefenen.

Kiteboarding Bonaire biedt pakketten aan voor zowel beginner als gevorderde. En zo kun je – als je nog nooit hebt gekite – kiezen voor privé of semi-privé lessen met een gids. Uitgerust met onder andere een radiohelm zal de instructeur je constant in de gaten houden en gidsen.

Ben je bang dat jij of iemand in je gezelschap zich moet vervelen als de rest zich als een watergod –of godin op het water voortbeweegt? No worries, de kiteschool is gesitueerd op ‘Kite Beach Bonaire’ waar je kunt chillen, een drankje kunt doen of wachten tot je in je zen-moment wordt gestoord om de mooie kiteverhalen te horen.

Kiteboarding Bonaire zet zich trouwens ook in voor een schoner Bonaire. Regelmatig organiseren ze clean-ups en maken ze het hele strand schoon waarbij ze ook al het plastic uit de zee vissen. Hou het dus ook vooral schoon als je gaat kiten of een bezoekje brengt aan de kiteschool.

OPENINGSTIJDEN & CONTACT

Maandag 09.30 – 17.30
Dinsdag 09.30 – 17.30
Woensdag 09.30 – 17.30
Donderdag 09.30 – 17.30
Vrijdag 09.30 – 17.30
Zaterdag 09.30 – 17.30
Zondag 09.30 – 17.30