Klein Bonaire Snorkeltour

Ontdek Klein Bonaire met deze leuke snorkeltour, geschikt voor het hele gezin.

Klein Bonaire, een onbewoond eiland met hagelwitte stranden en de broedplaats voor zeeschildpadden. De gids neemt je mee op snorkeltrip in het koraalrif waar je de schildpadden, tropische vissen en misschien zelfs een rog kunt bewonderen!

Deze tour is aangeboden door Guide & Go.

Ben je op zoek naar specifieke informatie? E-mail ons

De programma’s starten dagelijks om 8.30 en 13.30 uur. De tour duurt 3 uur. We vertrekken vanaf het tent gedeelte aan de Noord Pier.

Inclusief gids, professionele snorkeluitrusting, drankjes & kleine snacks

Alle talen


Wat we gaan doen

Op de bekende seacow boat varen we naar Klein Bonaire voor een magische snorkeltocht tussen de zeeschildpadden en tropische vissen.


Praktische informatie

Deze tour is geschikt voor alle leeftijden. Snorkelen alleen met een zwemdiploma.


Waar zullen we zijn

Vertrek vanaf het Tent gedeelte aan de Noord Pier.  Vanaf daar varen we naar Klein Bonaire.

Over DolfijnGO

DolfijnGO maakt voor reizigers een selectie van het mooiste van Curaçao, Aruba & Bonaire! En binnenkort ook de rest van het Caribisch gebied! Op www.dolfijngo.com en via al onze social channels vind je onze favoriete hotspots, unieke trips & tours en local island guides. Wij helpen jou om je ultieme rondreis samen te stellen. Want samen met onze local insiders selecteren we voor jou de beste tours & activiteiten, lekkerste restaurants en de allermooiste plekjes op de eilanden. Dus of je nou op zoek bent naar een unieke boottocht op Bonairede beste snorkelspots op Klein Bonaire. Of gewoon het eiland wil verkennen als een echte insider? DolfijnGO!