Ultieme droom: Word een zeemeermin op Bonaire

Wie wil het nou niet: voor één dagje een zeemeermin zijn?

Wie wil het nou niet: eindeloos zwemmen tussen de mooiste vissen in de oceaan in de diepste diepten van de Caribische zee? Het staat hoog op ons verlanglijstje: voor één dagje een zeemeermin zijn. We hebben goed nieuws: HET KAN! Op Bonaire kun jij een zeemeermin worden op de eerste ‘zeemeerminnenschool’ van de eilanden.

Niet alleen vrouwen zijn welkom, maar ook mannen die in de huid van een ‘meermin’ willen kruipen kunnen hun hart ophalen.

Zo word je een zeemeermin op Bonaire

Mermaid Discovery

Niet alleen vrouwen zijn welkom, maar ook mannen die in de huid van een ‘meermin’ willen kruipen kunnen hun hart ophalen. Tijdens de ‘Mermaid Discovery’ kom je er achter wat het inhoudt om een zeemeermin of meerman te zijn, leer je zwemmen met een staart en worden je de tips en tricks bijgebracht hoe je het beste je adem kan inhouden en kan ontspannen in het water.

Zeemeermin voor een dag fotoshoot

Mermaid Fotoshoot

Foto: Noustha Underwater Photography

Bij de meerminnenschool kun je het zo gek maken als je zelf wil: ben je comfortabel in het water dan kun je twee uur lang in het water dobberen als een zeemeermin, inclusief een uitgebreide fotoshoot. Niet zo comfi in het water? Je kunt ook een fotoshoot in de branding boeken waarbij je onder handen wordt genomen door een professionele fotograaf en waarbij je hele outfit en make-up verzorgd worden.

ZELF UITPROBEREN? MEER INFO VIND JE HIER!

Wat te doen op Bonaire?