De happy hour guide op Bonaire

Een ‘Happy Hour’ is misschien toch wel één van de mooiste feestjes op de eilanden. Maar welke zijn nou de allerleukste happy hours op Bonaire? Wij hebben ze hier voor jou op een rijtje!

Een ‘Happy Hour’ op de eilanden is veel meer dan alleen een drankje aan de bar. Het is een ‘way of life’, en misschien toch wel één van de mooiste feestjes op de eilanden. Zo ongeveer elke dag van de week worden er happy hours georganiseerd. En je mag het eiland absoluut niet verlaten zonder één van deze happy hours te hebben beleefd! Maar welke zijn nou de allerleukste happy hours op Bonaire? Wij hebben ze hier voor jou op een rijtje! Gezelligheid, lekkere muziek en ijskoude drankjes, wat wil je nog meer?

Happy hour bij Coco Beach Bonaire

1 | Coco Beach Bonaire

Zwemmen, zonnen, dansen, eten en drinken

Happy hour op vrijdag. Vroeger was deze happy hour van 18-19 maar inmiddels hebben ze een uurtje toegevoegd. Je kunt dus borrelen van 17-19 uur! Je geniet niet alleen van drankjes maar ook van lekkere hapjes die ze zelfs op het strand serveren. Het happy hour gaat naadloos over in een feestje met heerlijke Caribische muziek dat duurt tot middernacht. Kortom: zwemmen, zonnen, dansen, eten en drinken. Dit is zeker een van de beste plekjes van het eiland, zowel overdag als in de late uurtjes.

Happy hour bij Spice Beach Club Bonaire

2 | Spice Beach Club

Precies op tijd voor de zonsondergang

Happy hour elke vrijdag, zaterdag en zondag van 18-19 uur, precies op tijd voor de zonsondergang. Eten, drinken en daarna lekker dansen in het zand op de diverse tunes van de DJ. Bonus: bij speciale events verzorgt Spice Beach Club extra happy hours dus hou de site goed in de gaten.
In de avond zijn er verschillende fakkels en vuren voor een extra romantische setting. Kruip maar met je lover in de cabana.

3 | Lucas Bar

Geen strand maar een hot en steamy sfeertje!

De beste plek op Bonaire voor een avondje clubben! Perfect voor de vroege (of late uurtjes) als de andere bars al gesloten zijn (na 2 uur). Elke donderdag van 00-01 uur is er happy hour maar vlak de weekenden niet uit! Lucas Bar vind je in het centrum van Kralendijk. Geen strand maar een hot en steamy sfeertje! En echt een van de leukste happy hours op Bonaire!

Happy hour bij The Beach Hut Bonaire

4 | The Beach Hut Bonaire

Chille surf vibes, heerlijke strandbedden, mooi uitzicht

Er zijn twee beach bars op Sorobon beach, de windsurf spot van Bonaire. Dit is er 1 van! Happy hour is elke zondag van 17-18 uur. Chille surf vibes, heerlijke strandbedden, mooi uitzicht, lekker eten en drinken en natuurlijk volop mogelijkheden om te windsurfen.

5 | Islander

The new hotspot in town

Net geopend op het eiland: Islander. Met elke dag een happy hour van 17-19 uur! Breng gauw een bezoek aan deze nieuwe hotspot in het centrum van Kralendijk.

WIE IS NEZA?


Insider Neza

Neza woont deels in Ljubljana, waar ze vandaan komt en deels op Bonaire waar ze familie heeft. Ze heeft een passie voor reizen, gezond leven, fitness, watersport, en het ontdekken van nieuwe plekken. Met het zonnige weer, natuur, prachtige stranden, blauwe wateren en kleurrijke straten, voelde zij zich direct thuis op Bonaire.

Misschien is dit ook leuk voor jou