NEZA’S LIJSTJE

5X ADRENALINEOP BONAIRE

door Neza Toplak

Bekijk het lijstje
Windsurf op Bonaire

1 | Windsurfen

Sorobon Beach: Windsurf Paradijs

Bonaire is één van de beste en beroemdste windsurf bestemmingen in de wereld. Lac Bay naast Sorobon Beach is een ondiepe lagune waar je veilig en makkelijk kunt windsurfen.

Kiteboarding Bonaire: Kitesurfen op Bonaire

2 | Kitesurfing

Ben je een echte kite surf fanaat? 

Het magische eiland Bonaire is ook perfect om te gaan kiten. Hup de lucht in! Regel dan een paar lessen bij de leuke jongens van Kite Boarding Bonaire op Atlantis Beach. En sluit dan zeker af met een lekker ijskoud biertje!

Duiken op Bonaire

3 | Duiken & Snorkelen

Bonaire: Diver’s Paradise

Snorkelen is een must op Bonaire want het eiland staat bekend om haar overvloed aan koraalriffen en tropische vissen. Nog een stapje verder? Ga dan scuba diven en ontdek de onderwaterwereld nog verder! Op de kentekens van Bonaire vind je de tekst ‘Diver’s Paradise’. Wat moeten we hier nog aan toevoegen?

4 | Freediving

Het ultiem vrije gevoel onder water

Wie aan duiken denkt, denkt vooral aan cylinders met lucht waarmee je lang onder water kan blijven. Maar mensen kunnen ook heel goed zélf, zonder apparatuur langer onder water blijven. Dit heet ‘freediven’. En met haar toegankelijke, heldere en rustige wateren is Bonaire een van de top locaties in de wereld om te (leren) freediven.

5 | Yoga & Meditatie

Maar dan natuurlijk op het strand… 

Er is echt geen betere plek voor ‘mindfullness’ dan op het strand. Staar in de oneindige oceaan, stem je ademhaling af op het ritme van de golven en laat je volledig grijpen door de natuur. De stranden van Bonaire bieden jou een prachtig uitzicht, perfect voor het reinigen van de ziel.

DEEL DIT ARTIKEL

WIE IS NEZA?

Insider Neza

Neza woont deels in Ljubljana, waar ze vandaan komt en deels op Bonaire waar ze familie heeft. Ze heeft een passie voor reizen, gezond leven, fitness, watersport, en het ontdekken van nieuwe plekken. Met het zonnige weer, natuur, prachtige stranden, blauwe wateren en kleurrijke straten, voelde zij zich direct thuis op Bonaire.

DEEL DIT ARTIKEL

NOG MEER ACTIVITEITEN 

Zoek de goedkoopste vlucht naar Bonaire