Caña Bar & Kitchen

De allereerste gastrobar van Curaçao in hartje Pietermaai

Over Caña Bar & Kitchen

De beste cocktails proef je bij Caña Bar & Kitchen

Hou je wel van een drankje en vind je het helemaal niet vervelend om daarvoor in een ultieme ontspannen bar plaats te nemen? Dan is Caña Bar & Kitchen voor jou de ‘place to be’. In de Lombokstraat, aan de rand van het sfeervolle Pietermaai en tegenover het Avila Beach Hotel vind je deze cocktailbar. Ze werken samen met Mosa waardoor er de sublieme combinatie van goede barbites en perfect afgestemde cocktails ontstaan. Let op! Bij Caña Bar & Kitchen blijft het nooit bij ‘maar één drankje’.

De cocktailbar werkt veel met verschillende soorten rum en is geïnspireerd op de Caribische en Latijns-Amerikaanse keuken. Ook als je niet perse een hele grote rum drinker bent weten zij je eentje voor te schoten die zelfs jij lekker vindt. Ga je voor een classic cocktail, of ga je voor een wat gedurfdere? Je kunt er natuurlijk ook meerdere proeven. Wil je wat meer weten over de ingrediënten? De eigenaren de bar zijn altijd bereid om je er van alles over te vertellen.

Caña Bar & Kitchen is van dinsdag tot en met zaterdag van 18.00 uur tot, in elk geval, middernacht geopend. Reserveren is mogelijk, maar niet verplicht. Maar wees wel op tijd want de cocktailbar is behoorlijk populair door z’n laidback sfeer en lekkere drankjes.

OPENINGSTIJDEN & CONTACT

Maandag gesloten
Dinsdag 18.00 – 00.00
Woensdag 18.00 – 00.00
Donderdag 18.00 – 00.00
Vrijdag 18.00 – 00.00
Zaterdag 18.00 – 00.00
Zondag gesloten