Madero Ocean Club

Moderne tropische beachclub bij Mambo beach

Over Madero Ocean Club

De exclusieve beachclub van het eiland

Ben je toe aan dag ontspannen. Aan niets denken. Je in de watten laten leggen. Op een tropisch eiland. Op een mooi wit zandstrand of aan de rand van het zwembad? We kunnen ons haast niet voorstellen dat je hier nee op zegt. Of je nou gaat voor fine-dining, zin hebt om ultiem te ontspannen, komt voor lunch, diner een cocktail of koud biertje: Madero Ocean Club is ‘the place to be’.

Madero Ocean Club is een lifestyle merk dat de elementen van fine-dining combineert met entertainment en muziek. Het is de meest exclusieve beachclub van het eiland waar je terecht kunt voor de moeilijkere keuzes in het leven: strand of zwembad, een biertje of een cocktail, beachbar of poolbar.

 

Hou je van lekker eten? Verschillende keukens ontdekken? Dan zit je bij de Madero Ocean Club op je plek. De keuken laat zich omschrijven met de kernwoorden ‘passie, ambitie en creativiteit’. Ook staat het werken met lokale producten hoog in het vaandel. Zo wordt er elke dag vers gevangen vis aangeleverd door lokale vissers en komen de groentes van lokale bodem.

Zin in een feestje? Ook dan zit je bij de Madero Ocean Club goed. Elke woensdag is er een uitgebreid happy hour en het grote podium van de Madero Ocean Club biedt geregeld ruimte voor grote Nederlandse en internationale namen. Zo stonden hier al Nielson, Ronnie Flex, de Edwin Evers Band, Davina Michelle en nog vele anderen. Benieuwd welke act binnenkort zijn of haar opwachting maakt? Check dan vooral de website. Daar kun je ook meteen een reservering maken voor het restaurant of een bedje langs het zwembad.

OPENINGSTIJDEN & CONTACT

Keuken: zondag t/m zaterdag 10:00 – 00:00
​Bar: zondag t/m zaterdag 10:00 uur – 00:00
​Party-time: woensdag en vrijdag 10:00 uur  – 02:00