Green View Curaçao

Je luxe thuis ver weg van huis

Over Green View

Het is letterlijk en figuurlijk thuiskomen bij Green View Curaçao. Het luxe appartementencomplex op Curaçao biedt je al het comfort van thuis, maar dan ver weg van huis. Het is perfect gelegen op het Blue Bay Golf & Beach Resort. Daardoor heb je niet alleen zwembad dichtbij, maar zit je een paar minuten van de mooiste stranden van het eiland en kijk je uit over de golfbaan.

Op slechts tien minuten rijden van luchthaven Hato vindt je dit luxueuse appartementencomplex. Het is daarmee dicht genoeg bij de Unesco-werelderfgoed van Willemstad en op een steenworp afstand van de perfecte witte zandstranden en azuurblauwe zee. Of je Green View Curaçao nou gebruikt als uitvalsbasis om alle facetten van Curaçao te ontdekken of om ultiem te ontspannen in luxe: je zit bij Green View altijd goed.

De luxueus appartementen zijn van alle gemakken voorzien. Ze zijn perfect als je zoekt naar een onderkomen op het paradijselijke Curaçao waar je volledig tot rust kan komen. Green View kijkt uit op een heuvel waar een deel van de golfbaan van Blue Bay op ligt. Hou je van golfen? Je krijgt twintig procent korting als je gebruikt maar van de golfbaan van Blue Bay. Als je ‘s avonds op het privé balkon terugkijkt op een geslaagde dag op het eiland, kun je je alvast verheugen op je volgende duik in de oceaan: je ziet de zee vanuit je appartement liggen.

Afkoelen? Dat doe je in het zoutwater privé zwembad. In tegenstelling tot andere baden op het eiland gebruikt Green View een zoutwatersysteem waardoor je geen rode ogen krijgt en je rode badpak, ook gewoon rood blijft. Echt ultiem ontspannen? Ga dan voor een massage op het strand, ga uiteten bij Blue Bay of ontdek het uitgestrekte witte zandstrand met wuivende palmbomen.

Tip: Je eerste minibar zit bij de prijs in bij Green View Curaçao. Cheers!

CONTACT

+599 9 519 8439