Papagayo Beach Hotel

Je ‘one-stop-shop’ verblijf

Over Papagayo Beach Hotel

Papagayo omschrijft zich als de ‘one-stop-shop’ vakantiebestemming: met andere woorden boek je hier dan ben je in één keer klaar. Je bent van alle gemakken voorzien van uitgaan in de trendy beachclub, je boodschappen halen bij de supermarkt, uiteten bij de verschillende restaurants, een drankje doen bij een van de vele bars, shoppen winkels, een gokje wagen in het casino, chillen bij het zwembad én het strand zit jij in één keer goed.

Bij Papagayo vind je het beste van twee werelden. Wil je wel op het strand liggen, maar niet in de zoute zee zwemmen? Dan stap je toch in de infinity pool van de Papagayo Beach Club? Deze combinaties ‘het beste van twee werelden’ vind je er vaker: zo kun je op hoog niveau eten maar toch met de voetjes in het zand. Kun je uitgaan en een classy cocktail drinken, maar schuif je net zo makkelijk aan bij het beroemde happy hour op zaterdag van Zanzibar.

Meer dan tien jaar geleden opende Papagayo de deuren. Het was meteen een van de meest trendy locaties op Curaçao. Het complex bestaat uit verschillende gedeeltes: Papagayo Beach, het resort, het hotel, de beachclub en Papagayo Plaza. Dat het tien jaar geleden geopend is betekent niet dat het nu nog net zo bijstaat: de diensten worden voortdurend geoptimaliseerd. Zo is onlangs nog het zwembad en het restaurantdek helemaal vernieuwd.

Papagayo vindt je in Jan Thiel, zo’n twintig minuten rijden vanaf Willemstad en is nog altijd een van de populairste regio’s voor de Nederlandse vakantieganger. Dat heeft te maken met de fijne sfeer en de enorme hoeveelheid faciliteiten. Zo vind je op Papagayo Plaza naast de vele restaurants en bars ook verschillende winkels en een spa en de bekende supermarkt uit Nederland zodat je niet hoeft te slepen met pakken hagelslag en pindakaas in je koffer.

Blijf je slapen in het Papagayo hotel of resort dan zijn je kamers van alle gemakken voorzien. Zo kun je op het resort kiezen tussen een twee of drie persoonsvilla, of je maakt het superluxe met een verblijf in de royal suite. Ga je voor een verblijf in het hotel dan verblijf je in een kamer met in elk geval een king size bed, een (slaap)bank, koffie- en theefaciliteiten, een koelkast, een walk-in badkamer met heerlijke regendouche en een apart toilet, een gratis minikluis, een telefoon, een tv, gratis Wifi, aparte airconditioning en een volledig ingericht terras of balkon.

OPENINGSTIJDEN & CONTACT

Maandag gesloten
Dinsdag 18.00 – 00.00
Woensdag 18.00 – 00.00
Donderdag 18.00 – 00.00
Vrijdag 18.00 – 00.00
Zaterdag 18.00 – 00.00
Zondag gesloten