Morena Eco Resort

Het ultieme vakantiegevoel door comfort en luxe te combineren met duurzaamheid

Alles wat je wilt weten over Morena Eco Resort op Curaçao

Eerlijk is eerlijk, misschien voel jij je wel een klein beetje schuldig dat je 15.000 kilometer hebt gevlogen om te genieten van zon zee en strand. Dat schuldgevoel verdwijnt als Nederlandse sneeuw voor de Curaçaose zon als je verblijft bij het Morena Eco Resort. Het Eco resort wil iedereen het ultieme vakantiegevoel geven door comfort en luxe te combineren met duurzaamheid.

Hoezo eco?

In alles wat je bij het Morena Eco Resort op Curaçao tegenkomt kun je aflezen dat het een eco resort is. Van de papieren rietjes in je cocktail tot aan de uit duurzame materialen samengestelde appartementen. Dat ze écht eco zijn bewijzen ook wel de rits aan gouden awards. Morena ontving gouden awards van ‘The Green Key’, tot ‘Travellife’ en ‘Green Globe’. Het resort bestaat sinds 2009 en is in 2017 uitgebreid en bestaat uit honderd appartementen en villa’s. Voor de bouw zijn bewust duurzame, milieuvriendelijke materialen van fair trade coöperaties in de regio gebruikt en allerlei milieubesparende technieken toegepast. En hou je van een warm water douche? Geen probleem met de zonneboiler die elk verblijf op het dak heeft staan!

Buiten leven

Op het Eco resort vind je vijf verschillende typen appartementen en villa’s. Of je nou gaat voor een een slaapkamer appartementen of een villa voor acht personen ze hebben allemaal een ding gemeen: het buiten leven staat centraal op het ruim opgezette resort. Ontdek de prachtige natuur en de mooie aanleg van het resort op je grote overdekte porche. Alle villa’s en appartement beschikken over een volledig uitgeruste keuken met magnetron en vaatwasser (want afwassen doen we niet op vakantie), heeft een woonkamer en loungehoek. Ken je de verkoelende Curaçaose passaatwind al? Ook die voel je lekker waaien op het terras.

Eco zwemmen

Op het resort zijn er verschillende zwembaden te vinden. Er is de ‘Family Pool, wat bestaat uit een groot bad met daarnaast een peuterbad. Zo verlies jij je kleine niet uit het oog terwijl je zelf even kan ontspannen. Ook is er de Nature Pool. Ook deze zijn Eco. En zijn dus niet schadelijk voor je huid, haar, ogen of oren. Alle zwembaden hebben genoeg ligbedden, cabana’s en schaduwplekken.

Dichtbij leuke stranden?

Als je eenmaal helemaal tot rust bent gekomen op het resort sta je binnen vijf minuten op het levendige Jan Thiel Beach. Het beroemde happy hour op Zanzibar vindt je hier, er zit een supermarkt om de hoek en je kunt bij verschillende strandtentjes de hele dag doorbrengen. Trek je liever de natuur in? De ‘Zoutpannen’ liggen letterlijk in de achtertuin van het Morena Eco Resort. Uiteten? Dat doe je gewoon op het eigen resort. De Fuego Wok & Grill en Mocca vindt je gewoon op het terrein.

OPENINGSTIJDEN & CONTACT

Maandag gesloten
Dinsdag 18.00 – 00.00
Woensdag 18.00 – 00.00
Donderdag 18.00 – 00.00
Vrijdag 18.00 – 00.00
Zaterdag 18.00 – 00.00
Zondag gesloten