Curaçao Marriot Beach Resort

Ontspannen. Luxe. Beach. Een prachtig 5 sterren resort.

Over het Curaçao Marriott Beach Resort

Op 15 november 2019 opende het compleet vernieuwde Curaçao Marriott Beach Resort officieel haar deuren. Het prachtige beach resort is drie jaar dicht geweest en voor maar liefst 37 miljoen dollar(!) volledig opgeknapt en ingericht.

Als je een overnachting boekt, slaapt je in de gloednieuwe moderne kamers en duik je ‘s ochtends zo in het vernieuwde infinity pool aan de Piscadera Baai. ‘s Middags loungen bij het zwembad en een heerlijk lunchen bij de pool bar. ‘s Avonds een hapje eten bij The Orangerie of bij de Sushi Bar.  Boek je een zeezichtkamer, dan trakteert het beach resort je op een uitzicht om bij weg te dromen. Zeker de moeite waard.

Het Curaçao Marriott Beach Resort ligt aan het strand op 15 minuten rijden van Hato Airport, de internationale luchthaven van Curaçao, en op 10 minuten van de historische hoofdstad Willemstad, dat op de UNESCO Werelderfgoedlijst staat.

De twee zwembaden, de tuin, de lobby en alle 336 kamers en suites zijn compleet opnieuw opgebouwd en ingericht. Het design en de styling zijn geïnspireerd op de Nederlandse maritieme traditie en uitgewerkt in modern ontwerp door het beroemde Mexicaanse bureau ‘Arquitectura de Interiores’.

Alle kamers hebben een ruim balkon en uitzicht over het zwembad of de zee en zijn uitgerust met de nieuwste audiovisuele apparatuur. De nieuwe badkamers zijn ingericht als mini spa’s, inclusief luxe verzorgingsproducten.

Het resort is al decennialang erg geliefd onder Nederlandse gasten. General manager Craig Martin: ‘Het team kijkt ernaar uit om onze ‘oude vrienden’ en de toekomstige vrienden het resort opnieuw te laten ontdekken en om nieuwe gasten kennis te laten maken met onze persoonlijke service en oog voor detail in deze prachtige omgeving.’

Gasten ontmoeten elkaar in de ‘Great Room’, het lobbyconcept van Marriott. In deze open-air lobby worden 3 trendy horecaconcepten gecombineerd, met elk zijn eigen sfeer. Schuif met z’n tweeën aan bij een bar, kies een intiem zitje of zoek interactie met andere gasten aan een van de grote communitytafels.

Het resort biedt onder andere een sushibar, cocktailbar, een open poolbar en een koffieshop. Signature-restaurant Ç-spice biedt gerechten met lokale, Caribische, Europese en Zuid-Amerikaanse invloeden, in een ontspannen, upscale omgeving waar gasten binnen of buiten op de patio van kunnen genieten.

OPENINGSTIJDEN & CONTACT

Maandag gesloten
Dinsdag 18.00 – 00.00
Woensdag 18.00 – 00.00
Donderdag 18.00 – 00.00
Vrijdag 18.00 – 00.00
Zaterdag 18.00 – 00.00
Zondag gesloten