Santa Barbara Beach & Golf Resort

Prachtig beach & golf resort op een schiereiland van Curaçao.

Over Santa Barbara Beach & Golf Resort

Het luxe resort heeft alles voor een ultiem ontspannen vakantie

Of je nou houdt van uitgebreid dineren, een balletje wil slaan op de golfbaan, liefst de hele dag je laat verwennen in de spa, te vinden bent op de tennisbaan, de hele dag uitslaapt in een van de luxe kamers, luiert aan het zwembad of een wandeling maakt langs het lange zandstrand: het Santa Barbara Golf & Beach Resort biedt alles voor een ultiem ontspannen vakantie. Hoe dat er dan ook voor jou uitziet.

Je kunt het zo gek niet bedenken of het 350-kamer tellende Santa Barbara Beach & Golf Resort heeft het. Wil je keihard gaan op een jetski? Het Santa Barbara Beach & Golf Resort heeft het. Wil je suppen? Ook dat kan bij het Santa Barbara Beach & Golf Resort. Een potje beachvolleybal? Dat is er ook bij het Santa Barbara Beach & Golf Resort. Het resort, gemanaged door het internationale hospitalitybedrijf Benchmark, is écht van alle gemakken voor zien.

Nog niet overtuigd? De Atabei Spa bied je alle mogelijke behandelingen, het fitnesscentrum is 24 uur per dag open, er zijn drie zwembaden, er zijn verschillende restaurants, verschillende duik en watersportfaciliteiten en het is het thuis van de Old Quarry, een achttien holes tellende golfbaan ontworpen door Pete Dye. En oja, ook de ligging maakt het uniek.

 

Het Santa Barbara Resort ligt aan de ingang van het Spaanse Water. Het is de ingang waar alle luxe jachten voorbijvaren de jachthaven in. Een aantal daarvan zijn zelfs te bewonderen bij de pier van het Santa Barbara Beach & Golf Resort. Het resort ligt op een groot, afgesloten, terrein en je rijdt er een klein half uur over naar hoofdstad Willemstad.

De kamers laten zich het best omschrijven als luxe met een Caribische vibe. De kamers met balkon kijken uit over het Spaanse water, de Caribische zee of de tuinen van het resort. Woon je op de eilanden en wil je het Santa Barbara Beach & Golf Resort graag bezoeken check dan de lokale tarieven, zodat het nog moeilijker wordt om al deze luxe te weerstaan.

CONTACT


+599 9 840 1234 (lokaal)