5x op avontuur met dolfijnen op Curaçao

De felle zon weerkaatst op de golven. Je schuifelt op je flippers naar de zijkant van de natuurlijke lagune en je neemt een sprong…

En dan is het zover: je ligt tussen de dolfijnen van de Dolphin Academy. Of je nu gaat voor een Open Water Dolphin Dive of een Dolphin Encounter. Zwemmen met dolfijnen bij de Dolphin Academy is echt altijd een avontuur.

Duik met dolfijnen

Geen duik ervaring vereist

Net als je denkt dat je alles hebt gedaan op Curaçao…kun je ook nog duiken met dolfijnen, zonder duikbrevet! Tijdens dit unieke programma leer je basis technieken van het duiken én duik je met dolfijnen in een afgesloten natuurlijke lagune. Zwemmen en snorkelen met dolfijnen is al speciaal, maar duiken met dolfijnen geeft zeker een extra dimensie aan je vakantie. Het is echt heel bijzonder om de dolfijnen onder water te kunnen observeren, terwijl jij rustig ademt door je adem automaat. Hierdoor heb je alle tijd om te genieten van deze bijzondere dieren.

MEER INFO & PRIJZEN

Snorkelen met dolfijnen

Een unieke ervaring voor geoefende snorkelaars

Een free dive samen met de dolfijnen, echt een unieke ervaring voor geoefende snorkelaars. Als je goed naar beneden kunt duiken, is de free dive met dolfijnen het programma voor jou. De dolfijnen vinden het leuk als je met ze naar beneden duikt. Omdat de groepjes klein zijn, is de kans op contact maximaal. Dit is een echte aanrader voor ervaren snorkelaars die hun adem minstens 30 seconden in kunnen houden. Als je eigen snorkelspullen hebt, neem die dan mee. Maar indien nodig kun je er ook ter plekke snorkel spullen lenen.

MEER INFO & PRIJZEN

Ontmoeting met dolfijnen

Een beleving die niet in woorden te omschrijven is

Dolfijnen zijn hele intelligente en sociale dieren. Door hun nieuwsgierigheid en speelse karakter vinden zij het leuk om interactie te hebben met mensen. Misschien heb je weleens meegemaakt dat ze meezwommen met de boot waarop je zat. DolfijnGO biedt jou nu de kans voor echte unieke ontmoeting met deze bijzondere dieren op Curaçao! In het programma leer je van alles over de dolfijnen en mag je ze ook aanraken! ,,Het is een beleving die niet in woorden te omschrijven is. Oog in oog met een dolfijn is echt iets dat je zelf moet ervaren!”

MEER INFO & PRIJZEN

Zwemmen met dolfijnen

Misschien wel de leukste familieactiviteit op Curaçao

Voor velen een droom maar jij kunt deze droom werkelijkheid laten worden op Curaçao! Tijdens dit programma, heb je volop interactie met de dolfijnen. Je gaat het water in om naast de dolfijnen te zwemmen en ze te aaien. Je leert signalen te geven. En als je de signalen goed uitvoert, zullen de dolfijnen gaan zwaaien, zingen of rondjes draaien. De dolfijnen zwemmen in een natuurlijke lagune en je kunt ze goed observeren tijdens het zwemmen. Deze activiteit wordt met een klein aantal deelnemers uitgevoerd, waardoor het altijd echt een hele persoonlijke & unieke ervaring is.

MEER INFO & PRIJZEN

Brevet duiken met dolfijnen

De meest avontuurlijke manier om Dolfijnen te ontmoeten

Bij de Open Water Dolphin Dive duik je met de dolfijnen in hun natuurlijke omgeving. Dit kan maar op een paar plekken ter wereld en Curaçao is daar één van! Je bent omringd door een mooi koraalrif. En voor ervaren duikers is dit een unieke kans om de dolfijnen te observeren in hun natuurlijke omgeving; de open zee.

MEER INFO & PRIJZEN