GOEDE VOORNEMENS:ZÓ MAAK JE ZE WAAR

lees verder

Goede voornemens. Heel veel mensen maken ze: van stoppen met roken en gezonder leven tot sparen. Waarmaken? Dat doet maar een heel klein gedeelte. Wij helpen je graag met goede voornemens die je wél kan waarmaken. En die zijn makkelijker dan je denkt.

Je goede voornemens ook echt waarmaken? Geloof ons, op Curaçao is dit makkelijker dan je denkt.

01

Onbekende plekken verkennen

Kom naar Curaçao, Aruba of Bonaire. Heb je al eens alle drie de eilanden bezocht? Of ben je al vaker op een van de eilanden geweest? Zeker weten dat jij nog niet hele eiland hebt gezien. Op Curaçao, Aruba en Bonaire vind je heel veel verborgen juwelen. Waar je die moet vinden op Curaçao? Dat check je hier.

02

6x de meest relaxte plekjes op Curaçao

Onbezorgder leven

Je kunt natuurlijk in de kleermakerszit in een hoekje met meditatieve muziek op, ontspannen. Voor iedereen werkt iets anders, maar over het algemeen werkt een dagje strand heel goed. En laat het op de eilanden nou net elke dag strandweer zijn! Dus hup, pak je spullen en ga een dagje naar het strand.  

03

cocktails drinken bij Cana bar & kitchen op Curacao

Iets nieuws leren

Talencursus doen? Salsa-les volgen? Leren pottenbakken? Het kan allemaal op Curaçao, Bonaire of Aruba. En anders leer je toch een nieuw drankje kennen? Daar zijn op Curaçao, Bonaire en Aruba genoeg plekken voor te vinden. Check bijvoorbeeld Caña Bar & Kitchen. Ze hebben een wisselende drankkaart, dus zeker weten dat je daar iets gaat vinden wat je nog nooit hebt geproefd. 

Geniet meer. Durf de afslag te nemen die je anders niet zou nemen. Zo ontdek je steeds meer.

04

Verdiep je in de cultuur

Natuurlijk zijn de eilanden perfect geschikt om ‘met je billen bloot en melk uit een kokosnoot’ op een strand te chillen. Maar heb je je al verdiept in de cultuur van de eilanden? Stap uit je comfortzone en stap een museum binnen. Echt dat is niet allemaal zo suf als het lijkt en steek je ook nog wat van op. Dubbele goede voornemens bingo: nummer drie heb je dan dubbel en dwars waargemaakt.

05

Geniet meer

Ja beetje cliché wel. We know. Maar het leven is niets aan als je er niet van geniet toch? Geniet van al het moois wat de eilanden aan je bieden hebben. Durf de afslag te nemen die je anders niet zou nemen. Zo ontdek je steeds meer. Zorg er trouwens voor dat je DolfijnGO.com goed in de gaten houdt. Zo blijf je altijd op de hoogte van leuke feesten, goede deals en de beste insider tips.

Advertorial

Misschien ook interessant voor jou