Helft Nederlanders laat werk niet los op vakantie

Heb je net je billen geparkeerd op een ligbedje en je lichaam ingesmeerd na een verfrissende duik in het azuurblauwe water van de Caribische zee: schiet toch weer dat ene mailtje door je hoofd wat je eigenlijk nog wilde beantwoorden voor je op vakantie ging. Herkenbaar? Je bent niet de enige: Bijna de helft van de Nederlanders kan het werk op vakantie niet loslaten.

Ontspan! Je hebt vakantie.

Sterker nog: voor veertien procent is de enorme berg met werk reden om helemaal niet op vakantie te gaan. Dat vinden wij van DolfijnGO.com wel erg ver gaan. Om je toch te overtuigen NU een ticket te boeken naar één van de eilanden in het zonnigste deel van het Koninkrijk, hier vijf redenen om je he-le-maal te ontspannen op Curaçao, Bonaire of Aruba:

Voor veertien procent is de enorme berg met werk reden om helemaal niet op vakantie te gaan. Dat vinden wij van DolfijnGO.com wel erg ver gaan.

01

Die 10 besten Spas auf Curaçao

Check één van de fijne spa's

Ultiem ontspannen doe je in een van de spa’s op, bijvoorbeeld Curaçao. Er is keuze te over. Van ultiem luxe bij de Baoase Spa, tot uitkijkend over de oceaan bij ‘8 The Experience’.

02

strand vakantie essentials

Ga off-grid naar een onbewoond eiland

Ken je Klein Bonaire al? Of Klein Curaçao? Twee onbewoonde eilanden vlakbij Bonaire en Curaçao waar je even helemaal off-grid kan gaan. Ervaar de ultieme ‘op een onbewoond eiland’ ervaring, snorkel en bekijk het onderwaterleven en relax in de schaduw.

03

Schipper mag ik overvaren?

Niets fijner dan de wind in je haren, de weerspiegeling van de zee en een zonnetje op je blote armen: de eilanden hebben eindeloze mogelijkheden om te watersporten, maar het water is ook uitermate geschikt om te ontspannen. Maak eens een boottochtje. Helemaal relaxen? Boek dan eens de Sunset Zeiltrip op de Blue Finn Catamaran.

04

Dagje naar een afgelegen strand

De enige stress die je hebt is keuzestress. Want er zijn zoveel afgelegen strandjes die je kunt checken op Aruba, Bonaire of Curaçao dat alleen de keuze je te veel kan worden. Koelbox vullen, gaan rijden en kijken bij welk verlaten strand je uitkomt voor een ultieme dag ontspannen is dan ook ons advies.

05

tickets voor Curaçao Culinair

Culinair genieten

Wij hoeven je vast niet te vertellen dat je ultiem ontspannen wordt van je he-le-maal in de watten laten leggen. Er zijn zoveel goede restaurants op de eilanden waar je, je culinair kan laten verwennen dat je ook daar geen stress over hoeft te hebben.

06

Curaçao vakantie in acht dagen

Meer tips nodig?

En helemaal nergens meer over na willen denken? Dit is ons advies voor Curaçao in acht dagen.