Valentijnsdag: nog romantischer op Curaçao!

Van de liefdesexperts bij DolfijnFM 97.3

V-day is here! Valentijnsdag. De meest romantische dag wordt nog net een beetje romantischer als je hem viert op Curaçao. Witte stranden, romantische restaurantjes en altijd luchtig gekleed: het is bijna moeilijk om iets aan Curaçao te vinden wat niet romantisch is. Toch nul inspiratie? Wij helpen je!

Een super romantische strandje, de perfecte uitvlucht voor Valentijnsdag

01

Geheime stranden van curacao

Lovers Beach

Dit super-super romantische strandje kwam je al eerder tegen in ons lijstje verborgen parels, maar het is de perfecte uitvlucht voor Valentijnsdag: Lover’s Beach. Het is er intiem en er komt bijna niemand. Dit strandje tussen Vaerssenbaai (Kokomo) en de olieterminal van Bullenbaai heet officieel Von Peschbaai en bereik je door een stuk over een hobbelig pad te lopen/rijden en een steile rots helling af te dalen voordat je bij dit bijzondere ministrandje terecht komt.

02

Dineren met de voetjes in het zand

Op safe spelen en zeker weten dat je, je een date een onvergetelijke avond bezorgt? Ga romantisch dineren bij een van de prachtige restaurants van het eiland. Voetjes in het zand, leuke outfit, flesje bubbles en je bent ready to go! Helemaal romantisch wordt het natuurlijk als je daar DE vraag stelt.

03

Valentijnsdag op Curacao

Filmpje pakken?

Misschien niet de eerste associatie met Curaçao maar je kunt hier natuurlijk ook gewoon een filmpje pakken bij één van de drie (!) bioscopen op het eiland. En dat is net een stukje leuker dan je gewend bent in Nederland. In de bios staat op de eilanden volle bak de airco te loeien. Vest, trui, lange broek, sokken is noodzakelijk MAAR je kunt natuurlijk ook heel dicht tegen je date aan kruipen. Plus je kan geen rare dingen tegen elkaar te zeggen tijdens de film, dus geen ongemakkelijke momenten. PERFECTE eerste date.

Helemaal romantisch wordt het natuurlijk als je op Curaçao ook DE vraag stelt. 

04

DolfijnGo billboard

Slapen op een onbewoond eiland

Op Curaçao kun je op heel, heel, heel bijzondere locaties overnachten. Zo kun je ervoor kiezen om helemaal back-to-nature te gaan en te slapen in een hangmat. Misschien kies je er wel voor om te blijven slapen op het onbewoonde eiland Klein Curaçao. Of ga je voor een verblijf in een lief, klein, boetiek hotelletje of in een tot hotel omgebouwd landhuis.  

05

unieke huwelijksaanzoeken op Curacao

Een duo duiksessie

Ben je avontuurlijk aangelegd maar heb je nog nooit gedoken? Dan is een duo-duiksessie de perfecte V-day activiteit voor jullie! Verras je beachboy/girl en duik letterlijk en figuurlijk in het diepe (symbolischer dan dit ga je ‘m niet vinden). Je kunt allebei een introduik nemen. Een ding is zeker: in het diepe azuurblauwe water spot je altijd mooi onderwaterleven.

Advertorial

06

8 Experience the spa

Massage op het strand

Perfecte beeld: je door je lover laten masseren op een strand terwijl je met een cocktailtje in de hand ligt te genieten van de zonnestralen op je lichtgebruinde huid. (Hallo boeket-reeks). Maar veel grotere kans is dat je niet veel verder komt dan elkaars rug insmeren met klodders vette zonnebrand. Krik de romantiek op en ga voor een massage voor twee bij een van de massage-cabana’s op het strand.

07

Lekker eten op Curaçao - Leguaan

Afrodisiacum in de lokale keuken?

Volgens het legendarische verhaal van Jaanchie’s is het eten van leguaan extreem goed voor de potentie. Je krijgt er zeg maar echt zin in. Jaanchie’s is het enige restaurant op Curaçao waar je legaal leguanensoep kan eten. In de auto en touren naar Westpunt met als tussenstop Jaanchie’s om die potentie een beetje aan te wakkeren.

08

Valentijnsdag kus op Curacao

Gegarandeerd scoren?

Leuk lijstje dit. Voor als je als stel naar Curaçao komt. Maar wist je dat je ook gegarandeerd kan scoren op het eiland? Doe je bij de Dolphin Academy. Haal een dolfijnen kusje! Is jouw Valentijnsdag toch nog een tikkie romantisch.

Misschien ook interessant voor jou