5 tips tegen verveling - Caribbean style

In deze onzekere tijden zitten veel mensen thuis, met of zonder werk. In veel gevallen slaat ook de verveling toe. Om dit te voorkomen hebben we speciaal voor jou een lijstje gemaakt met dingen die je vanuit huis kan doen, geïnspireerd op de Caribbean, zodat je ondanks alles misschien een heel klein beetje vakantie gevoel kan creëren.

#1 Geniet van de zonnestralen

Het is de komende tijd prachtig weer. Misschien een beetje confronterend, maar je kan er nu wel optimaal gebruik van maken. Zet je ramen wagenwijd open, leg wat kussentjes op de grond en genieten maar. Vergeet jezelf niet in te smeren, de Nederlandse zon kan namelijk erg sterk zijn!

#2 Oefen je snorkel skills

Nu denk je waarschijnlijk ‘huh, maar hier heb je toch zee voor nodig?’. Niet helemaal! Met wat creativiteit kom je namelijk een heel eind. Het enige wat je nodig hebt is een snorkel set en een bad, en oefenen maar. Gegarandeerd dat jij tijdens je volgende vakantie al je vrienden en familie er uit-snorkelt!

#3 Maak een Caribische cocktail

Dat je voornamelijk binnen zit hoeft niet te betekenen dat je het niet gezellig kan maken. Het maken van een cocktail zorgt voor een heleboel gezelligheid en je waant je een beetje in dat heerlijke vakantiegevoel. Om het een beetje Caribisch getint te houden kan je een cocktail maken met Blue Curaçao. Hieronder vind je de ingrediënten voor ons favoriete recept:

  • 1 shot Blue Curaçao
  • 1 shot Gin
  • ¾ shot lime juice
  • Sprite or 7-up
  • Ijs blokjes

Shaken en genieten maar! Benieuwd hoe Blue Curaçao is ontstaan? Klik hier!

#4 Geef je tuin een make-over!

Het is bijna lente en dat betekent dat het tijd is om je tuin een grote schoonmaak te geven! En waarom niet meteen een kleine make-over?

Als je aan Caribische tuinen denkt, dan denk je aan kleur, palmbomen en een hangmat. Dus ren naar de plaatselijke bouwwinkel, haal een pot vrolijke verf, race vervolgens door naar de tuinwinkel en koop een paar leuke planten, en bestel tenslotte een hangmat online. Let op, houd wel 1,5 meter afstand!

Voila! Klaar voor de zomer!

#5 Geniet van een beauty middagje

Voor de vrouwelijke lezers onder ons: waarschijnlijk zijn een heleboel van jullie het wel eens met het feit dat een beauty middagje wonderen kan doen. Maak hier nu gebruik van! Geef bijvoorbeeld je (winter)teennagels een gezellig kleurtje, of laat je haar een keer drogen zonder het te föhnen, zodat je een lekkere beachy coupe creëert!

Misschien ook interessant