6 UNIEKE MANIEREN OM…

JE LIEFDETEN HUWELIJK TE VRAGENOP CURAÇAO

Bekijk het lijstje

Zeg mannen en vrouwen wordt het niet eens tijd om op één knie te gaan voor diegene waarvan jij houdt? Zijn jullie al jaren samen of ben je er van overtuigd dat hij of zij ‘the one’ is en kom je binnenkort op vakantie naar het o-zo-romantische Curaçao? Dan kan je dat huwelijksaanzoek net zo goed tijdens je vakantie doen! Wij helpen je graag met wat inspiratie.

#1 Tijdens een romantisch diner

Toegegeven bijster origineel is het niet, maar als je je vriend of vriendin dan toch ten huwelijk wil vragen tijdens een romantisch diner dan kan je dat het beste doen op Curaçao. Een privétafel, een privébutler, uitzicht op de zee, eten op sterrenniveau en als hoogtepunt jij die op één knie naast de tafel zakt om je partner ten huwelijk te vragen. Dat kan bij Boase Luxury Resort. Wij zwijmelen nu al he-le-maal weg.

#2 Diep in de zee

We mogen wel wat van je verwachten toch? Vinden wij wel. Wat dacht je van een onderwaterhuwelijksaanzoek? Het is misschien wat moeilijk de vraag daadwerkelijk te stellen maar je kunt het altijd uitbeelden en DE ring tevoorschijn toveren. Genoeg duikscholen die je daar mee willen helpen. Het is in elk geval een hele originele locatie! Kleine tip van onze kant: niet de ring laten vallen!

Relatiedip, ga op vakantie naar Curacao

#3 Terwijl je de zon ziet zakken in de zee

Dit is verreweg de meest gekozen optie: tijdens de zonsondergang diegene waarmee jij de rest van je leven wil delen ten huwelijk vragen. Standaard scenario: jullie maken een strandwandeling op een mooi wit strand, ploffen neer op een rots – terwijl achter jullie een fotograaf klaar ligt – en dan zak je op één knie en haal je de ring tevoorschijn. En dat allemaal terwijl de zon de zee kust. Dan kan hij of zij natuurlijk alleen maar ‘JA!’ zeggen.

#4 Op het hoogste punt van Curaçao

Voor de sportievelingen onder ons: eerst de Christoffelberg beklimmen en daarna op één knie zakken. Niet om je veter te strikken (ja heel grappig, maar niet op het moment suprême), of om een steentje op te rapen maar om hem of haar ten huwelijk te vragen! Ga dan wel heel vroeg in de ochtend want anders is het niet vol te houden. En je wil toch ook een beetje leuk op je verlovingsfoto staan. #Justsaidyes!

#5 In de VOLLE aandacht

Weet je heel – heel – heel zeker dat hij of zij ja gaat zeggen? Dan is het misschien leuk om je aanzoek in de VOLLE aandacht te doen. Stel je voor, het publiek gaat los tijdens een concert van een grote artiest en ineens sta jij daar op het podium met een boodschap voor een heel bijzonder persoon voor jou. Je roept hem of haar naar het podium en stelt daar DE vraag. En dan maar hopen dat hij of zij inderdaad ja zegt.

#6 Spring bij voorbaat een gat in de lucht

Adrenalinejunks: opgelet! Dit is echt wat voor jou. Rij naar het beroemde en beruchte Playa Forti. Je kunt daar van een grote rots springen zo de zee in. Veel mensen doen het maar je moet er wel flink wat lef voor hebben. Stel jij en je man of vrouw in spé staan op het puntje van de rots op het punt te gaan springen. Stel dan snel de vraag en spring. Tegen de tijd dat je beneden bent, heb jij het antwoord!

OVER DOLFIJNGO

DolfijnGO maakt voor reizigers een selectie van het mooiste van Curaçao, Aruba & Bonaire! En binnenkort ook de rest van het Caribisch gebied! Op www.dolfijngo.com en via al onze social channels vind je onze favoriete hotspots, unieke trips & tours en local island guides. Wij helpen jou om je ultieme rondreis samen te stellen. Want samen met onze local insiders selecteren we voor jou de beste tours & activiteiten, lekkerste restaurants en de allermooiste plekjes op de eilanden. Dus of je nou op zoek bent naar een unieke boottocht naar Klein Curaçao, de beste snorkelspots aan de kust. Wilt genieten op een luxe zeilboot op het Spaanse Water, of gewoon het eiland wil verkennen als een echte insider? DolfijnGO!

DEEL DIT ARTIKEL

LEES DIT OOK EVEN

Goede voornemens zo maak je ze waar op Curacao

GOEDE VOORNEMENS: ZÓ MAAK JE ZE WAAR

Het is makkelijker dan je denkt.

reisinspiratie op Curacao - 10 redenen waarom echte muziekliefhebbers op vakantie gaan naar Curacao

WAAROM MUZIEKLIEFHEBBERS NAAR CURAÇAO GAAN

Jazzlovers, salsakings, en ...

8X WAAROM JE CARNAVAL OP CURAÇAO MOET VIEREN

Maar liefst 6 dagen lang feest.

Zoek de goedkoopste vlucht!