Ultiem ontspannen in één van de beste spa's van Curaçao

Even…helemaal…niets…

Op zoek naar de beste massage op Curaçao? Met alleen het ruizen van de zee op de achtergrond en ergens op de achtergrond wat instrumentale muziek. Je hoeft je even helemaal nergens druk over te maken, behalve over wanneer je je volgende drankje krijgt. Ultiem ontspannen doe je in een van de spa’s die het eiland rijk is. We zetten de beste spa’s op Curaçao hier één voor één voor je op een rij.

Sensi Spa

Je waant je echt bijna op een onbewoond eiland bij Sensi Spa op Cas Abou Beach. In een hutje op het strand liggend op je buik kijk je uit over het witte strand en blauwe zee. En zoals de meeste spa’s op Curaçao is Sensi Spa is gespecialiseerd in massages, maar je kunt er ook terecht voor een hele rits aan andere schoonheidsbehandelingen zoals pedicures en heerlijke bodyscrubs

8 The Experience

Haar, nagels, huid, massages: noem het op en je kunt er voor terecht bij 8, The Experience. Deze spa is gevestigd bij Coral Estate en zoals de naam al zegt belooft het een ‘ervaring’ te zijn. ,,We geloven dat spa services niet perse een luxe zijn, maar dat het belangrijk is om balans en wellness te creëren in je leven”, aldus de spa. Dat geloven wij maar al te graag tijdens een middag ontspannen in hun sauna of buiten jacuzzi. 

Mazzai Spa

Bij de Mazzai spa ga je op ‘een spannende reis’. Dat is tenminste wat de spa in het Morena Resort belooft. Je kunt er kennis maken met nieuwe, zorgvuldig ontwikkelde behandelingen op basis van puur natuurlijke ingrediënten. Kleuren spelen er een belangrijke rol in de spa. ,,Als een u een behandeling ondergaat, dan ondergaat u letterlijk ook de daarbij behorende kleur”, aldus de spa. Wij zijn nieuwsgierig!  

Laman Spa & Welness

Of je er nou op maandag heen gaat of op zaterdag: elke dag heeft Laman Spa & Welness bij de Papagayo Beach Club een hele ontspannen dagbehandeling in de aanbieding. Zo kun je bijvoorbeeld de hele week, elke dag, in de watten laten leggen. En naast de verschillende behandelingen hebben ze er ook nog eens een sauna en stoomcabine en kun je genieten van hun warmwaterbron.

Body Care Caribbean

Gegarandeerd een glimlach op je gezicht als je bij Body Care Caribbean bent geweest. Midden in het drukke en bruisende centrum van Mahaai willen zij iedere bezoeker echt een gevoel van rust en ontspanning geven. Bij Body Care Caribbean kun je terecht voor massages, huidverbeteringen en huidverzorging. Zeker een aanrader!

Santai Spa

Bij het Lions Dive & Beach Resort vind je Santai Spa. En zij beloven hier ‘de meest persoonlijke ervaring’ te geven. Santai is het Indonesische woord voor ontspanning en hier geloven ze dan ook dat je door ontspanning helemaal jezelf kan zijn. Santai zegt te staan voor ‘de kunst van het geven’. En zij willen elke bezoeker een compleet ontspannen ervaring geven. 

spa's van Curaçao

Baoase Spa

In de spa van de Baoase Luxury Resort kun je je echt volledig in de watten laten leggen. Tegen betaling is het mogelijk schoonheidsbehandelingen of massages te boeken in je kamer, suite of in de massage gazebo aan het strand. En als je er dan toch bent, verwen jezelf na afloop met een lekkere cocktail aan de Beach Bar!