Met de BlueFinn Catamaran charters ontdek je Curaçao vanaf het water

De zon op je gezicht, je haren in de wind, liggend op de netten, vlak boven het azuurblauwe water mét een drankje in je hand: zie je het al voor je? Kom je naar Curaçao, dan is dát binnen handbereik. Maak een tour met catamaran van BlueFinn Charters en zie de mooiste plekken van Curaçao vanaf het water.

Over de luxe catamaran van BlueFinn Charters

De zon op je gezicht, je haren in de wind, liggend op de netten, vlak boven het azuurblauwe water mét een drankje in je hand: zie je het al voor je? Kom je naar Curaçao, dan is dát binnen handbereik. Maak een tour met catamaran van BlueFinn Charters en zie de mooiste plekken van Curaçao vanaf het water.

Een onvergetelijke ervaring

Op een luxe catamaran met een super vriendelijke crew

De luxe catamaran, de 23 meter lange “BlueFinn”, en haar super vriendelijke crew bezorgen je onvergetelijke ervaringen. Niet alleen kun je met de catamaran een dagtrip maken naar het onbewoonde stukje paradijs Klein Curaçao, er is ook een snorkeltrip, waar je samen met dolfijnen (!) kan zwemmen, check de Curaçaose kust tijdens het ‘Golden Hour’ gedurende de Sunset Sailing trip of ga eens de andere kant op en ontdek de westkust met de West Coast Sailingtrip.

Dolfijnen spotten?

Ga dan op vrijdag mee met de snorkel trip…

Wil je dolfijnen zien? Soms heb je geluk en kom je ze tegen als je onderweg bent met de BlueFinn naar Klein Curaçao. Maar sinds kort heeft BlueFinn Charters de handen ineengeslagen met Dolphin Academy Curaçao. Ga je met de vrijdag Snorkel Trip mee op de BlueFinn, dan heb je bijna 100 procent kans om hun dolfijnen in open water, van heel dichtbij, te bewonderen!

Klein Curaçao

Schildpadden spotten op een onbewoond bounty-eiland 

De BlueFinn catamaran gaat vijf keer per week naar Klein Curaçao. Het onbewoonde bounty-eiland voor de kust van Curaçao, is zeker het bezoeken waard. Check daar bijvoorbeeld de vuurtoren, het scheepswrak of snorkel er met schildpadden. Wist je dat de BlueFinn de enige aanbieder is die ‘full bar’ op pad gaat? Dat betekent dat je ook onderweg van die exclusieve whisky kan genieten.

Ontdek de Westkust

Zodat je ook de mooiste stranden van Curaçao van je bucketlist kan vinken

Ben je al een paar keer op Klein geweest, wil je wat anders? Boek dan de West Coast Sailingtrip. Die is namelijk minstens zo mooi. Je vaart langs de mooiste stranden van Curaçao aan de westkust en natuurlijk wordt er op de hoogtepunten even aangelegd zodat je ook die mooie stranden van je bucketlist kan vinken. En fijn voor de echte landrovers: minder heftige deining dan richting Klein Curaçao en dus minder kans op zeeziekte. Kleine inside van de kapitein: ze varen ook nog even de Annabaai binnen, zodat je de Handelskade ook eens vanaf het water ziet.

Zeilen bij zonsondergang

Want dan is Curaçao op haar mooist…

Heb je geen zin in een halve of hele dag op een boot? Dan is de Sunset trip wat voor jou. Tijdens het ‘Golden Hour’, het uur waarop de zon langzaam het zeewater kust en alles van een gouden gloed voorziet, is Curaçao op haar mooist. Bekijk vanaf het water hoe dat eruitziet en daarna kan je meteen aanhaken voor het happy hour op het strand. Prima combinatie!