Deze upscale beachclubs op een tropisch eiland hanteren geen belachelijke prijzen

Hutjemutje liggen op een veel te duur strandbedje en vervolgens 20 euro aftikken voor twee biertjes is helaas realiteit in veel high-end beachclubs rond de wereld. Maar niet op Curaçao! Op deze droombestemming vind je een aantal van de mooiste strandtenten van de Caribbean en kun je voor een redelijk schappelijke prijs een topdag hebben. Deze vijf parels aan het strand moeten echt op je bucketlist!

01

Terrasjes op Curacao

Madero Ocean Club

Een beachclub met een luxe zwembad is geen water naar de zee dragen, maar gewoon hartstikke relaxed. Naast strandbedjes en luxe houten hemelbedden op het strand, bevat Madero een uitstekend fine dining restaurant met het meest stijlvolle interieur van het eiland.

TIP: De Sunday Brunch is een waar culinair festijn, terwijl dj’s met live muzikanten voor het entertainment zorgen

Je vindt Madero Ocean Club aan de Mambo Beach Boulevard.

02

Mood Beach Curacao

Mood Beach

De meest luxe strandtent van de Van der Valk-tak die ook Cabana, Wet & Wild en Kontiki Resort runt. De comfortabele tweepersoons strandbedden zijn ruim opgezet, je ligt dus niet boven op elkaar. Veel van de aankleding en interieur is geïmporteerd uit Azië. De afwerking met materialen zoals bamboe en tropisch hardhout zorgen voor een uitstekende strandsfeer.

TIP: Het restaurant bij binnenkomst is fraai afgewerkt, maar voor de beste plek voor lunch of diner reserveer je een tafel op de steiger aan het water.

Je vindt Mood Beach naast de Mambo Beach Boulevard, nabij het Kontiki Beach Resort.

03

Zest Beach Café

Ruim opgezette beachclub met een fine dining restaurant en een gedeelte met hemelbedden aan het water. Maar wat Zest echt onderscheidend maakt is haar Beachcafé. Houten picnictafels op het strand, voetjes in het zand en stringlights tussen de palmbomen. Fles wijn bestellen en lekker tafelen met je vrienden.

TIP: Kom met een lege maag en bestel in het Beachcafé lekkere bites van de barbecue.

Je vindt Zest op het populaire Jan Thiel Beach.

04

beste beach clubs op Curacao - Karakter

Karakter

Zusje van de gelijknamige strandtent op Sint Maarten, op een klein half uurtje rijden van Willemstad. Rustig, goede service, een uitstekende menukaart en strandbedjes en zitzakken tussen vele palmbomen op deze smalle strook aan het water.

TIP: Combineer je beachdag met een bezoek aan de boven gelegen spa ‘8 The Experience’ en je bent ultiem relaxed.

Je vindt Karakter op het luxe villa resort Coral Estate.

05

Romantisch overnachten in Baoase Luxury Resort op Curacao

Baoase Luxury Resort

De grootste diamant in de collectie geldt als één van de meest luxe resorts in de Caribbean en mocht al gasten als Bill Gates, Lenny Kravitz en Alicia Keys verwelkomen. Een bezoek is niet goedkoop, maar je krijgt absoluut waar voor je geld. Deze besloten oase bevat luxe villa’s, zwembaden met waterval, strand met luxe beachbeds en zelfs een eigen eilandje voor de kust.

TIP: Aanschuiven voor het onbijt- / brunchbuffet voor 50 dollar p.p. of het reserveren van een dagpas is een mooie manier om kennis te maken met deze parel aan het strand.

Je vindt Baoase Luxury Resort aan de Winterswijkstraat, tussen Punda en de Mambo Beach Boulevard.

Deze vijf parels aan het strand moeten echt op je bucketlist!