ATV Off Road tour aan de Oostkant

Scheur over de ruige oostkust en ontdek de Curaçaose natuur op een unieke manier!

< Terug naar het overzicht

Dit is een echte spannende tour met veel hoogtepunten zoals de Aloë vera plantage, St Joris baai, een spannende grot en prachtige uitzichten tijdens de tour. Echt een unieke kans, dus wees er snel bij!

Aangeboden door Eric’s ATV Tours
Op zoek naar specifieke informatie? E-mail ons!

Dagelijks om 9.00 en 14.00 uur vanaf de parkeerplaats van het Curaçao Sea Aquarium. Hotel transfer is zeker mogelijk op aanvraag en tegen een vergoeding. De tour duurt ongeveer 3.5 uur.

Inclusief een ervaren gids, drankjes tijdens de tour, een helm en bril en foto’s van jou tijdens de tour.

Nederlands, Engels, Spaans


Wat we gaan doen

Offroaden op Curaçao! Echt één van de leukste activiteiten op het eiland! De tour start als eerst met een korte introductie rit. Om alvast even te wennen aan de ATV Quad. Hierna rij je in een rustig tempo langs mooie woonwijken, waar je het echte “Curaçao gevoel” krijgt. Je rijdt naar het hoogste punt van de heuvels voor een prachtig uitzicht op de Oostkant van het eiland. Bij de Aloë vera plantage neem je een verfrissend drankje en je krijgt er een korte uitleg over de unieke plantage en de producten. Daarna ga je verder richting de binnenbaai op St. Joris, de thuisbasis voor vele schildpadden.

Maar het hoogtepunt van de tour is een bezoek aan een bijzondere grot, die zelfs de meeste locals niet kennen. En tot slot rij je via de kust terug naar het startpunt. En als herinnering aan deze mooie tour krijg je foto’s van jezelf in actie! Kortom, echt een perfecte manier om het eiland te ontdekken!


Praktische informatie

Deze tour is geschikt voor iedereen boven de 16 jaar. Een rijbewijs is niet nodig en bijrijders kunnen mee vanaf 5 jaar. De tour start dagelijks om 9.00 en 14.00 uur. En vertrekt vanaf de parkeerplaats van het Curaçao Sea Aquarium. Een hotel transfer is zeker mogelijk op aanvraag en tegen een vergoeding. De tour duurt ongeveer 3.5 uur.


Waar zullen we zijn

De tour vertrekt vanaf de parkeerplaats van het Curaçao Sea Aquarium.

Over DolfijnGO

DolfijnGO maakt voor reizigers een selectie van het mooiste van Curaçao, Aruba & Bonaire! En binnenkort ook de rest van het Caribisch gebied! Op www.dolfijngo.com en via al onze social channels vind je onze favoriete hotspots, unieke trips & tours en local island guides. Wij helpen jou om je ultieme rondreis samen te stellen. Want samen met onze local insiders selecteren we voor jou de beste tours & activiteiten, lekkerste restaurants en de allermooiste plekjes op de eilanden. Dus of je nou op zoek bent naar een unieke boottocht naar Klein Curaçao, de beste snorkelspots aan de kust. Wilt genieten op een luxe zeilboot op het Spaanse Water, of gewoon het eiland wil verkennen als een echte insider? DolfijnGO!