Atv Off Road

Scheur over de ruige westkust en ontdek de Curaçaose ‘desert’ op een ATV!

< Terug naar het overzicht

De ongerepte Westkust van Curaçao is magisch te noemen. Deze ATV-tour neemt je mee langs de schildpadden bij Turtle Bay en de flamingo’s bij Willibrordus. En vervolgens lekker scheuren op de vlakte van San Pedro.

Aangeboden door TourActi Tours
Op zoek naar specifieke informatie? E-mail ons!

Dagelijks om 9.00 en 13.00 uur vanaf de parkeerplaats van het Curaçao Sea Aquarium. Hotel transfer mogelijk op aanvraag en tegen een vergoeding. De tour duurt ongeveer 4 uur.

Inclusief drankjes tijdens de tour, een helm en bril en foto’s van jou tijdens de tour.

Nederlands, Engels, Spaans


Eerst nog een voorproefje? Tony & Harm probeerden het uit, bekijk hier de video!


Wat we gaan doen

Dit is de ideale off-road ATV tour als je niet de hele dag wilt rijden, maar wel de ruige Westkust wilt ontdekken.  ATV-tour neemt je mee langs de schildpadden bij Turtle Bay en de flamingo’s bij Willibrordus. En vervolgens lekker scheuren op de vlakte van San Pedro. We rijden off-road o.a. langs Bullenbaai, Kokomo Beach en Otrabanda.


Praktische informatie

Deze tour is geschikt voor iedereen boven de 18 jaar met een geldig rijbewijs. Bijrijders vanaf 5 jaar. De tour start dagelijks om 9.00 en 13.00 uur vanaf de parkeerplaats van het Curaçao Sea Aquarium. Een hotel transfer is mogelijk op aanvraag en tegen een vergoeding. De tour duurt ongeveer 4 uur.


Waar zullen we zijn

De tour vertrekt vanaf de parkeerplaats van het Curaçao Sea Aquarium.

Over DolfijnGO

DolfijnGO maakt voor reizigers een selectie van het mooiste van Curaçao, Aruba & Bonaire! En binnenkort ook de rest van het Caribisch gebied! Op www.dolfijngo.com en via al onze social channels vind je onze favoriete hotspots, unieke trips & tours en local island guides. Wij helpen jou om je ultieme rondreis samen te stellen. Want samen met onze local insiders selecteren we voor jou de beste tours & activiteiten, lekkerste restaurants en de allermooiste plekjes op de eilanden. Dus of je nou op zoek bent naar een unieke boottocht naar Klein Curaçao, de beste snorkelspots aan de kust. Wilt genieten op een luxe zeilboot op het Spaanse Water, of gewoon het eiland wil verkennen als een echte insider? DolfijnGO!

EN OOK LEUK OM TE LEZEN


Schwimmen mit Pferden Curacao Pippi's Opvang

ZWEMMEN MET PAARDEN

En droom wordt werkelijkheid

Hotdog Legs Curacao typisches Foto

JE MOET ER EEN KEER GEWEEST ZIJN

Iedereen maakt dezelfde drie foto's

beach tennis curaçao

ZÓ BLIJF JE IN VORM TIJDENS JE VAKANTIE

12 manieren om de vakantie kilo's eraf te werken, al tijdens jouw vakantie..