Brevet Duiken met dolfijnen

De meest avontuurlijke manier om Dolfijnen te ontmoeten

< Terug naar het overzicht

De meest avontuurlijke manier om Dolfijnen te ontmoeten is de Open Water Dolphin Dive waarbij je op open zee gaat, duikt en interactie hebt met de dolfijnen in hun natuurlijke omgeving.

Aangeboden door Guide & Go
Op zoek naar specifieke informatie? E-mail ons

Elke maandag en donderdag van 8.30u-10.30u, check in om 8.00u. Totale duiktijd is ongeveer 45 minuten en de tijd met dolfijnen varieert tussen 20-30 min.

Inclusief duikspullen en uitgebreide instructies.

Dit programma wordt aangeboden in het Engels


Eerst nog even een voorproefje van deze unieke duik met dolfijnen op Curaçao? Bekijk dan hier de instagram pagina!


Wat we gaan doen

Tijdens de duik is er interactie met de dolfijnen in hun natuurlijke omgeving. Dit kan slechts op een paar plekken ter wereld en Curaçao is daar één van! Je bent omringd door een mooi koraalrif, en voor gebrevetteerde duikers is dit een unieke kans om de dolfijnen te observeren in hun natuurlijke omgeving; de open zee.

Het programma begint met een korte uitleg over het duiken en over de interactie met de dolfijnen. Een korte boottocht brengt je naar Shipwreck point. Als je onder water bent, ontmoet je de trainer en de dolfijn(en).

Als je de instructies opvolgt, kun je zelfs zo dichtbij komen dat je de dolfijn kunt aaien. Het is onvergetelijk om te zien hoe dolfijnen zich gedragen, met vissen spelen en contact zoeken met de duikers. Vergeet niet om je camera mee te nemen, want de dolfijnen houden van aandacht!


Praktische informatie

Het startpunt is de Duikschool bij Lions Dive hotel (centraal gelegen naast het Seaquarium en Curaçao Beach Boulevard).

Het duikniveau van deze trip: makkelijk tot gemiddeld. De minimale leeftijd is 12 jaar met duikbrevet; jongeren betalen regulier tarief. Deze duiktrip is niet geschikt voor zwangere vrouwen.

Belangrijk: Je ontvangt na bevestiging  een medisch formulier van de duikschool dat moet worden ingevuld. Heb je een “ja” ingevuld, dan heb je een officiële doktersverklaring nodig om te kunnen deelnemen

Tijdens de trip worden er foto’s en video’s gemaakt. Na afloop zijn de foto’s en video te koop, maar je mag ook je eigen camera meenemen.

Niet gebrevetteerde duikers kunnen de duik met dolfijnen in de lagune doen


Waar zullen we zijn

Het startpunt is de Duikschool bij Lions Dive hotel (centraal gelegen naast het Seaquarium en Curaçao Beach Boulevard).

Over DolfijnGO

DolfijnGO maakt voor reizigers een selectie van het mooiste van Curaçao, Aruba & Bonaire! En binnenkort ook de rest van het Caribisch gebied! Op www.dolfijngo.com en via al onze social channels vind je onze favoriete hotspots, unieke trips & tours en local island guides. Wij helpen jou om je ultieme rondreis samen te stellen. Want samen met onze local insiders selecteren we voor jou de beste tours & activiteiten, lekkerste restaurants en de allermooiste plekjes op de eilanden. Dus of je nou op zoek bent naar een unieke boottocht naar Klein Curaçao, de beste snorkelspots, of een duik met dolfijnen. Wilt genieten op een luxe zeilboot op het Spaanse Water, of gewoon het eiland wil verkennen als een echte insider? DolfijnGO!

EN OOK LEUK OM TE LEZEN

beach tennis curaçao

ZÓ BLIJF JE IN VORM TIJDENS JE VAKANTIE

12 manieren om de vakantie kilo's eraf te werken, al tijdens jouw vakantie..

Alles wat je wilt weten over een vakantie naar Curacao in 2020

CODE GEEL VOOR CURAÇAO

Code geel voor Curaçao