Duiken met dolfijnen: scuba encounter

Maak een duik met dolfijnen zonder duikbrevet

< Terug naar het overzicht

Zwemmen en snorkelen met dolfijnen is al heel speciaal, maar duiken met dolfijnen geeft een extra dimensie aan je dolfijnenprogramma. Het is heel bijzonder om de dolfijnen onder water te kunnen observeren, terwijl jij rustig ademt door je ademautomaat. Hierdoor heb je alle tijd om te genieten van de bijzondere dolfijn(en). Het programma wordt opgedeeld in 2 gedeeltes: de duikintroductie en de duik met de dolfijnen de volgende dag.

Aangeboden door Guide & Go
Op zoek naar specifieke informatie? E-mail ons

Dagelijks mogelijk op aanvraag.

Inclusief duikspullen en uitgebreide instructies.

Dit programma wordt aangeboden in het Engels


Eerst nog even een voorproefje van deze unieke scuba encounter met dolfijnen op Curaçao? Bekijk dan hier de instagram pagina!


Wat we gaan doen

Net als je denkt dat je alles hebt gedaan op Curaçao…kun je duiken met dolfijnen, zonder duikbrevet!

Tijdens dit programma leer je basistechnieken van het duiken én duik je met dolfijnen in een afgesloten lagune. Zwemmen en snorkelen met dolfijnen is al speciaal, maar duiken met dolfijnen geeft een extra dimensie aan je dolfijnenprogramma. Het is heel bijzonder om de dolfijnen onder water te kunnen observeren, terwijl jij rustig ademt door je ademautomaat. Hierdoor heb je alle tijd om te genieten van de bijzondere dolfijn(en).

Het programma wordt opgedeeld in 2 gedeeltes: de duikintroductie en de duik met de dolfijnen de volgende dag.


Praktische informatie

Het duikniveau van deze trip: makkelijk. De minimale leeftijd is 10 jaar; jongeren betalen regulier tarief. Deze duiktrip is niet geschikt voor zwangere vrouwen.

Belangrijk: Je ontvangt na bevestiging  een medisch formulier van de duikschool dat moet worden ingevuld. Heb je een “ja” ingevuld, dan heb je een officiële doktersverklaring nodig om te kunnen deelnemen

Gebrevetteerde duikers kunnen deelnemen aan de de duik met dolfijnen in de open zee.


Waar zullen we zijn

Het startpunt is de Duikschool bij Lions Dive hotel (centraal gelegen naast het Seaquarium en Curaçao Beach Boulevard).

Over DolfijnGO

DolfijnGO maakt voor reizigers een selectie van het mooiste van Curaçao, Aruba & Bonaire! En binnenkort ook de rest van het Caribisch gebied! Op www.dolfijngo.com en via al onze social channels vind je onze favoriete hotspots, unieke trips & tours en local island guides. Wij helpen jou om je ultieme rondreis samen te stellen. Want samen met onze local insiders selecteren we voor jou de beste tours & activiteiten, lekkerste restaurants en de allermooiste plekjes op de eilanden. Dus of je nou op zoek bent naar een unieke boottocht naar Klein Curaçao, de beste snorkelspots aan de kust. Wilt genieten op een luxe zeilboot op het Spaanse Water, of gewoon het eiland wil verkennen als een echte insider? DolfijnGO!