Kayak & Snorkel Trip

Langs Tug Boat, Director’s Bay en Caracasbaai

< Terug naar het overzicht

De leukste snorkeltrip op Curaçao! De onderwaterwereld van Curaçao is minstens zo mooi als boven water. Je deelt een kajak met iemand anders en peddelt met z’n tweetjes in de Caracasbaai die is afgeschermd van open zee. Je vaart langs de kustlijn met een fenomenaal uitzicht op Fort Beekenburg en zet koers richting de “Tugboat”.

Aangeboden door Guide & Go
Op zoek naar specifieke informatie? E-mail ons!

Dagelijks om 9.30u een 13.30u vanaf de Caracasbaai. De tour duurt ongeveer 2 uur.

Inclusief: Professionele begeleiding, soft drinks, zwemvest & snorkelspullen.

Geschikt voor alle talen.


Wat we gaan doen

De onderwaterwereld van Curaçao is echt prachtig. De “Tugboat” (sleep boot) is ongeveer 25 jaar geleden gezonken en het wrak ligt op ongeveer 5 meter diep waardoor het de ideale plek is om te snorkelen. Je kunt het wrak uitstekend zien liggen in het kraakheldere water. De gevorderde snorkelaar kan er gemakkelijk even naar toe duiken. Er wonen vissen van allerlei soorten en maten in het wrak. Zo kun je er papegaaivissen, morenes, schorpioenvissen, kreeften en scholen met allerlei kleine visjes tegenkomen. Je kunt dichtbij de boot snorkelen of juist met de stroming mee snorkelen richting het strand van Baya Beach, waar je ook de minder bekende snorkelspots vindt.


Praktische informatie

Deze tour is geschikt voor iedereen die kan zwemmen en is dagelijks en zaterdag om 9.30 en 13.30 uur van de vissershaven aan de Caracasbaai, vlakbij Jan Thiel. De tour duurt ongeveer 2 uur en is inclusief professionele begeleiding, soft drinks, zwemvest & snorkelspullen.


Waar start de tour

De kayak & snorkeltrip op Curaçao is dagelijks om 9.30 uur en 13.30 uur. En start vanaf de Vissershaven aan de Caracasbaai.

"

Over DolfijnGO

DolfijnGO maakt voor reizigers een selectie van het mooiste van Curaçao, Aruba & Bonaire! En binnenkort ook de rest van het Caribisch gebied! Op www.dolfijngo.com en via al onze social channels vind je onze favoriete hotspots, unieke trips & tours en local island guides. Wij helpen jou om je ultieme rondreis samen te stellen. Want samen met onze local insiders selecteren we voor jou de beste tours & activiteiten, lekkerste restaurants en de allermooiste plekjes op de eilanden. Dus of je nou op zoek bent naar een unieke boottocht naar Klein Curaçao, de beste snorkelspots aan de kust. Wilt genieten op een luxe zeilboot op het Spaanse Water, of gewoon het eiland wil verkennen als een echte insider? DolfijnGO!

EN OOK LEUK OM TE LEZEN

Schwimmen mit Pferden Curacao Pippi's Opvang

ZWEMMEN MET PAARDEN

En droom wordt werkelijkheid

pompoen pannenkoeken

EEN HEERLIJK RECEPT VOOR ‘AREPA DI PAMPUNA’

Met dit makkelijke en heerlijke recept is het gegarandeerd genieten!