Stadswandeling Otrobanda

Local style stadswandeling door het historische en kleurrijke Otrobanda

< Terug naar het overzicht

Een heerlijke wandeling door Otrobanda met een enthousiaste gids die je alle ins and outs vertelt van de wandeling die je gaat doen. Dit klinkt toch heerlijk? Met deze tour kom je op plekken waar je zelf niet zo snel zou komen! Wees er snel bij, want het is een populaire tour!

Aangeboden door TourActi
Op zoek naar specifieke informatie? E-mail ons

Dagelijks om 10.00 uur. De start van de tour is bij Riffort Village in Otrobanda. De tour wordt gegeven in kleine groepen van maximaal 15 personen. 

Er zit een groot voordeel aan het boeken van deze tour. Van het geld wat je besteed aan deze tour, doneert de gids een groot deel aan kleding, slippers en andere benodigdheden voor daklozen in Otrobanda. Terwijl jij de leukste plekjes van Otrobanda ziet, steun je tegelijkertijd de locals!

Geschikt voor alle talen


Wat we gaan doen?

De Local Style stadswandeling is geen standaard wandeling waarbij je alle toeristische plekjes afgaat. Nee, deze tour is toch wel een stukje specialer. Met een klein gezelschap krijg je het écht Otrobanda te zien en krijg je alle verhalen te horen die op de straat afspelen.

De tour start bij het nieuwe gedeelte van Otrobanda, namelijk Riffort Village. Via het busstation loop je het historische gedeelte van Otrobanda in. Hier wandel je in smalle, schattige en gezellige steegjes. De huisjes hebben hier allemaal pastelkleuren, een perfecte plek voor het maken van mooie vakantiefotos. Achter elk kleurrijke gevel zit een bijzonder verhaal die de gids jou allemaal zal vertellen.

Ook als je al vaker op Curaçao bent geweest is deze tour een aanrader! De wandeling zit vol met verassingen waarvan jij niet wist dat ze bestonden. Wist jij bijvoorbeeld dat er in Otrobanda vroeger een beroemde modestraat zat? Of ken jij de enige kapsalon op wielen van Curaçao? Wij in ieder geval niet.

Bij het boeken van deze tour zit ook nog eens een voordeel. De gids doneert een deel van het geld wat jij hebt betaald voor deze tour, aan kleding, slippers en andere benodigdheden voor de daklozen in Otrobanda. Win-win situatie dus!


Praktische informatie

Deze tour is geschikt voor alle leeftijden. Je kunt met deze dag heerlijk je hele dag benutten, want de tour is rond 10.30 uur afgelopen. Je hebt dus nog de hele dag om lekker op het strand te liggen. Het startpunt is heel makkelijk bereikbaar. Er is echter geen hotel transfer mogelijk.


Waar zijn we?

De tour begint bij Riffort Village in Otrobanda.

Over DolfijnGO

DolfijnGO maakt voor reizigers een selectie van het mooiste van Curaçao, Aruba & Bonaire! En binnenkort ook de rest van het Caribisch gebied! Op www.dolfijngo.com en via al onze social channels vind je onze favoriete hotspots, unieke trips & tours en local island guides. Wij helpen jou om je ultieme rondreis samen te stellen. Want samen met onze local insiders selecteren we voor jou de beste tours & activiteiten, lekkerste restaurants en de allermooiste plekjes op de eilanden. Dus of je nou op zoek bent naar een unieke boottocht naar Klein Curaçao, de beste snorkelspots aan de kust. Wilt genieten op een luxe zeilboot op het Spaanse Water, of gewoon het eiland wil verkennen als een echte insider? DolfijnGO!

EN OOK LEUK OM TE LEZEN

Schwimmen mit Pferden Curacao Pippi's Opvang

ZWEMMEN MET PAARDEN

En droom wordt werkelijkheid

Alles wat je wilt weten over een vakantie naar Curacao in 2020

CODE GEEL VOOR CURAÇAO

Code geel voor Curaçao