Unieke encounter met dolfijnen op Curaçao

Leuke interactieve activiteit voor het hele gezin!

< Terug naar het overzicht

Dolfijnen zijn hele intelligente en sociale dieren. Door hun nieuwsgierigheid en het speelse karakter van de dolfijn vinden zij het leuk om interactie te hebben met mensen. Misschien heb je weleens meegemaakt dat ze meezwommen met de boot waarop je zat. DolfijnGO biedt jou nu de kans voor echte unieke encounter met deze bijzondere dieren op Curaçao!

Aangeboden door Guide & Go
Op zoek naar specifieke informatie? E-mail ons

De programma’s starten om 8.30u, 11.00u en 14.00 uur. De tijdsduur is ongeveer 20 minuten. Exclusief instructies van de trainer vooraf. De locatie is het Sea Aquarium Park.

Entree tot het Sea Aquarium Park en gebruik van een kluisje. Kijkers betalen een apart kaartje. Jonge kinderen tot 5 jaar doen mee tegen een speciaal tarief

Dit programma wordt aangeboden in het Nederlands


Eerst nog even een voorproefje van deze unieke encounter met dolfijnen op Curaçao? Bekijk dan hier de instagram pagina!


Wat we gaan doen

In het water leer je van de trainer veel over het gedrag en lichaam van de dolfijn. Hoe communiceren zij met elkaar onder water? En dan ga je natuurlijk zelf ook communiceren met de dolfijn! Wat dacht je van een dolfijnen kus of een knuffel? Tot slot zal de dolfijn jou onder leiding van de trainer nog wat kunstjes laten zien!


Praktische informatie

Deze encounter met dolfijnen op Curaçao is geschikt voor alle leeftijden. Kinderen onder de 8 jaar moeten worden begeleid door een volwassene. Jonge kinderen tot 5 jaar doen mee tegen een speciaal tarief. De groepsgrootte is maximaal 6 personen per dolfijn. De ontmoeting met de dolfijnen duurt ongeveer 15 tot 20 minuten. Maar blijf gerust zo lang als je wilt om ook de dolfijnentraining te bekijken en de voedermomenten van o.a. de haaien en zeeleeuwen bij te wonen!


Waar zullen we zijn

De tour vindt plaats op bij Dolphin Academy Curaçao in het Sea Aquarium Park.

Over DolfijnGO

DolfijnGO maakt voor reizigers een selectie van het mooiste van Curaçao, Aruba & Bonaire! En binnenkort ook de rest van het Caribisch gebied! Op www.dolfijngo.com en via al onze social channels vind je onze favoriete hotspots, unieke trips & tours en local island guides. Wij helpen jou om je ultieme rondreis samen te stellen. Want samen met onze local insiders selecteren we voor jou de beste tours & activiteiten, lekkerste restaurants en de allermooiste plekjes op de eilanden. Dus of je nou op zoek bent naar een unieke boottocht naar Klein Curaçao, de beste snorkelspots, of een encounter met dolfijnen op Curaçao. Wilt genieten op een luxe zeilboot op het Spaanse Water, of gewoon het eiland wil verkennen als een echte insider? DolfijnGO!

EN OOK LEUK OM TE LEZEN

pompoen pannenkoeken

EEN HEERLIJK RECEPT VOOR ‘AREPA DI PAMPUNA’

Met dit makkelijke en heerlijke recept is het gegarandeerd genieten!

Hotdog Legs Curacao typisches Foto

JE MOET ER EEN KEER GEWEEST ZIJN

Iedereen maakt dezelfde drie foto's

beach tennis curaçao

ZÓ BLIJF JE IN VORM TIJDENS JE VAKANTIE

12 manieren om de vakantie kilo's eraf te werken, al tijdens jouw vakantie..