Zwemmen met dolfijnen op Curaçao

Leuke interactieve activiteit voor het hele gezin!

< Terug naar het overzicht

Dolfijnen zijn hele intelligente en sociale dieren. Door hun nieuwsgierigheid en het speelse karakter vinden zij het leuk om interactie te hebben met mensen. Zwemmen met dolfijnen is voor velen een droom. En jij kunt deze droom werkelijkheid laten worden op Curaçao!

Aangeboden door Guide & Go
Op zoek naar specifieke informatie? E-mail ons

De programma's starten om 8.30, 11.00 en 14.00u. Het totale progamma met de dolfijnen duurt ongeveer 30 minuten.

De tour is inclusief het entree tot het Curaçao Sea Aquarium Park en het gebruik van zwemvinnen, zwemvest (indien van toepassing) en het gebruik van een kluisje.

Dit programma wordt aangeboden in het Nederlands en Engels.


Eerst nog even een voorproefje van deze unieke activiteit met dolfijnen op Curaçao? Bekijk dan hier de instagram pagina!


Wat gaan we doen?

Tijdens dit unieke programma, heb je volop kans op interactie met de dolfijnen. Je gaat het water in om naast de dolfijnen te zwemmen en ze te aaien. Je leert signalen te geven aan de dolfijen. En als je de signalen goed uitvoert, zullen de dolfijnen gaan zwaaien, zingen of een rondje draaien.

De dolfijnen zwemmen in een natuurlijke zee lagune en je kunt ze goed observeren tijdens het zwemmen. Zwemmen met dolfijnen wordt met een klein aantal deelnemers gedaan waardoor het altijd een hele persoonlijke ervaring is. Voor het begin van het programma krijg je instructies. Het totale progamma met de Dolfijnen duurt ongeveer 30 minuten.


Praktische informatie

Deze activiteit met dolfijnen op Curaçao is geschikt voor iederen vanaf 8 jaar (1.30m lang). Zwangere vrouwen mogen niet deelnemen aan deze activiteit. Het gebruik van een zwemvest is verplicht voor kinderen onder 1.45 m. En het gebruik van zwemvinnen is verplicht voor alle deelnemers.


Waar zijn we?

De tour vindt plaats op bij Dolphin Academy Curaçao in het Sea Aquarium Park.

Over DolfijnGO

DolfijnGO maakt voor reizigers een selectie van het mooiste van Curaçao, Aruba & Bonaire! En binnenkort ook de rest van het Caribisch gebied! Op www.dolfijngo.com en via al onze social channels vind je onze favoriete hotspots, unieke trips & tours en local island guides. Wij helpen jou om je ultieme rondreis samen te stellen. Want samen met onze local insiders selecteren we voor jou de beste tours & activiteiten, lekkerste restaurants en de allermooiste plekjes op de eilanden. Dus of je nou op zoek bent naar een unieke boottocht naar Klein Curaçao, de beste snorkelspots aan de kust. Wilt genieten op een luxe zeilboot op het Spaanse Water, of gewoon het eiland wil verkennen als een echte insider? DolfijnGO!

EN OOK LEUK OM TE LEZEN

Hotdog Legs Curacao typisches Foto

JE MOET ER EEN KEER GEWEEST ZIJN

Iedereen maakt dezelfde drie foto's

pompoen pannenkoeken

EEN HEERLIJK RECEPT VOOR ‘AREPA DI PAMPUNA’

Met dit makkelijke en heerlijke recept is het gegarandeerd genieten!