BlueFinn Catamaran

Unieke Boottocht naar Klein Curaçao met de BlueFinn Catamaran

< Terug naar het overzicht

Op een onbewoond eiland zijn alle dagen fijn! Wil jij dat ook meemaken? Dat kan met de BlueFinn Catamaran naar Klein Curaçao! Een paradijselijk stukje aarde, slechts anderhalf uur varen vanaf Curaçao.

Aangeboden door Guide & Go
Op zoek naar specifieke informatie? E-mail ons

Elke maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en zaterdag om 8.30 uur vanaf ZanziBar Beach op Jan Thiel.

Inclusief een tropische BBQ, open bar en het gebruik van snorkelspullen. En natuurlijk ook de beroemde 'Captains Happy Hour' op de terugvaart!

Geschikt voor alle talen


Eerst toch nog een voorproefje? Bekijk dan ook de Instagram pagina van BlueFinn Charters voor een impressie!


Wat we gaan doen?

Je kunt heerlijk chillen op het strand, snorkelen met schildpadden, maar ook melk drinken uit een kokosnoot. Liever actiever? Wandel dan naar de andere kant van het eiland en ervaar de wilde zee die tegen de rotsen spat.

Om 12.30 uur wordt er een tropische BBQ verzorgd en om 15.00 uur geniet jij onder het genot van een welverdiende cocktail van het zeilavontuur terug. Rond 17.30, nog vóór de avond valt, sta je weer gloeiend en voldaan op het strand van Jan Thiel.


Praktische informatie

Deze tour is geschikt voor alle leeftijden. Voor kinderen tussen 4-12 jaar geldt een speciaal tarief. Je kunt je dag rustig beginnen. De tour vertrekt elke donderdag, zaterdag en maandag om 8.30 uur. Het startpunt is makkelijk bereikbaar en ligt op loopafstand van de hotels in Jan Thiel. Logeer je buiten Jan Thiel, dan dien je met eigen vervoer te komen. Er is geen hotel transfer mogelijk.


Waar zijn we?

We starten om 8.30 bij Zanzibar Beach in Jan Thiel. En hier zullen we rond 17.30 ook weer eindigen. Hier kun je verder relaxen op het strand als je wilt, of een drankje bestellen bij één van de vele strandbarretjes of restaurants.

Over DolfijnGO

DolfijnGO maakt voor reizigers een selectie van het mooiste van Curaçao, Aruba & Bonaire! En binnenkort ook de rest van het Caribisch gebied! Op www.dolfijngo.com en via al onze social channels vind je onze favoriete hotspots, unieke trips & tours en local island guides. Wij helpen jou om je ultieme rondreis samen te stellen. Want samen met onze local insiders selecteren we voor jou de beste tours & activiteiten, lekkerste restaurants en de allermooiste plekjes op de eilanden. Dus of je nou op zoek bent naar een unieke boottocht naar Klein Curaçao, de beste snorkelspots aan de kust. Wilt genieten op een luxe zeilboot op het Spaanse Water, of gewoon het eiland wil verkennen als een echte insider? DolfijnGO!

EN OOK LEUK OM TE LEZEN

beach tennis curaçao

ZÓ BLIJF JE IN VORM TIJDENS JE VAKANTIE

12 manieren om de vakantie kilo's eraf te werken, al tijdens jouw vakantie..

Hotdog Legs Curacao typisches Foto

JE MOET ER EEN KEER GEWEEST ZIJN

Iedereen maakt dezelfde drie foto's