Zeilen met zonsondergang

Unieke boottocht tijdens zonsondergang met de BlueFinn Catamaran

< Terug naar het overzicht

Genieten van een prachtige zonsondergang terwijl je een heerlijk drankje aan het drinken bent op het Caribische water? Dat kan aan boord van de BlueFinn Catamaran! Tijdens de 2,5 uur durende boottocht hoef je aan even helemaal niks meer te denken. Behalve dan aan het halen van je drankje en hapje bij de open bar! Dit klinkt toch als muziek in je oren? Wacht niet te snel met boeken voor je te laat bent!

Aangeboden door Guide & Go
Op zoek naar specifieke informatie? E-mail ons

Elke vrijdag om 17.30 uur vanaf Mood Beach op Mambo Boulevard. Je bent rond 20.00 uur terug bij Mood Beach.

Inclusief hapjes en drankjes en natuurlijk een prachtige zonsondergang (bij goed weer).

Geschikt voor alle talen


Toch nog even een voorproefje? Bekijk dan ook de Instagram pagina van BlueFinn Charters voor een goede impressie!


Wat we gaan doen?

Chillen op het water en tegelijkertijd genieten van een prachtige zonsondergang? Dat kan zeker worden geregeld!

Vanaf het moment dat je aan boord bent, vaar je met de comfortabele BlueFinn Catamaran naar het Spaanse water, Fuik baai en de St. Anna Baai, de baai met de beroemde Pontjesbrug. Als de zon langzaam onder gaat geniet je van een hapje en een drankje van de open bar. Dit alles kan vanaf de heerlijke lounge netten doen die boven het water hangen, echt een bijzondere ervaring kunnen wij je wel vertellen!

Rond 20.00 uur word je weer afgezet bij Mood Beach op Mambo Boulevard, waar je vervolgens de keuze hebt uit verschillende heerlijke restaurants om een lekker hapje te gaan eten. Klinkt als een heerlijke avond, niet?


Praktische informatie

Deze tour is geschikt voor alle leeftijden. Voor kinderen tussen 4-12 jaar is er een speciaal tarief. Je kunt met deze dag heerlijk je hele dag benutten want de boot vertrekt pas om 17.30 vanaf Mood Beach bij Mambo Boulevard. Het startpunt is makkelijk bereikbaar en er is voldoende parkeergelegenheid. Hotel transfer is niet mogelijk.


Waar zijn we?

De boottocht vertrekt van Mood Beach op Mambo Boulevard.

Over DolfijnGO

DolfijnGO maakt voor reizigers een selectie van het mooiste van Curaçao, Aruba & Bonaire! En binnenkort ook de rest van het Caribisch gebied! Op www.dolfijngo.com en via al onze social channels vind je onze favoriete hotspots, unieke trips & tours en local island guides. Wij helpen jou om je ultieme rondreis samen te stellen. Want samen met onze local insiders selecteren we voor jou de beste tours & activiteiten, lekkerste restaurants en de allermooiste plekjes op de eilanden. Dus of je nou op zoek bent naar een unieke boottocht naar Klein Curaçao, de beste snorkelspots aan de kust. Wilt genieten op een luxe zeilboot op het Spaanse Water, of gewoon het eiland wil verkennen als een echte insider? DolfijnGO!