Dushi Sup

Yoga op kristalhelder Caribisch water

< Terug naar het overzicht

Geen muren, spiegels of muziek. Alleen maar stilte en natuur. Een yoga klasje op kristalhelder Caribisch water. Dat klinkt als een droom. Maar die wordt nu werkelijkheid bij Curacao’s eerste floating studio Dushi SUP.

Aangeboden door Dushi Sup Curacao
Op zoek naar specifieke informatie? E-mail ons!

Elke donderdag op Klein Knip en elke Zondag op Caracasbaai om 10.00u. Of je nu kiest voor de Kleine Knip in West of de Oostelijke Caracasbaai, een unieke ervaring is gegarandeerd!

Inclusief sup-board, introductie, yogales & een flesje water.

Engels, Nederlands


Wat we gaan doen

Of je nu kiest voor de Kleine Knip in West of de Oostelijke Caracasbaai, een unieke ervaring is gegarandeerd! Je krijgt les van yogi Liberty Suares, zij is gecertificeerd yoga instructeur en ambassadeur van de BOGA Yoga paddle boards. Deze boards zorgen voor ultieme stabiliteit en balans op het water. Of je nu beginner of gevorderd bent, de Dushi SUP is er voor iedereen!


Praktische informatie

Of je nu beginner of gevorderd bent, de Dushi SUP is geschikt voor iedereen. Een zwemdiploma is wel vereist. De yogales start om 10.00u en duurt 60 minuten. Het is aangeraden comfortable zwemkleding (of rash guard) en zonnebrand bij je te hebben.


Waar zullen we zijn

Ontmoeting is op het strand van Klein Knip of Caracasbaai voor een kleine introductie. De les zelf start om 10.00u, dus graag 15 minuten eerder aanwezig te zijn.

Over DolfijnGO

DolfijnGO maakt voor reizigers een selectie van het mooiste van Curaçao, Aruba & Bonaire! En binnenkort ook de rest van het Caribisch gebied! Op www.dolfijngo.com en via al onze social channels vind je onze favoriete hotspots, unieke trips & tours en local island guides. Wij helpen jou om je ultieme rondreis samen te stellen. Want samen met onze local insiders selecteren we voor jou de beste tours & activiteiten, lekkerste restaurants en de allermooiste plekjes op de eilanden. Dus of je nou op zoek bent naar een unieke boottocht naar Klein Curaçao, de beste snorkelspots aan de kust. Wilt genieten op een luxe zeilboot op het Spaanse Water, of gewoon het eiland wil verkennen als een echte insider? DolfijnGO!

EN OOK LEUK OM TE LEZEN

Hotdog Legs Curacao typisches Foto

JE MOET ER EEN KEER GEWEEST ZIJN

Iedereen maakt dezelfde drie foto's

beach tennis curaçao

ZÓ BLIJF JE IN VORM TIJDENS JE VAKANTIE

12 manieren om de vakantie kilo's eraf te werken, al tijdens jouw vakantie..