Supersnelle powerboat

Langs de Curaçaose zuidkust

< Terug naar het overzicht

Kriebels in je buik, haren in de wind! Met deze powerboat tour scheur je met een snelheid van maar liefst 100 km per uur de Caribische wateren over. Het eiland verkennen kan bijna niet spectaculairder! We varen vanaf Zanzibar naar Willemstad en de pontjesbrug om de weg te vervolgen langs de mooiste stranden zoals Mambo Beach, Seaquarium en Caracasbaai. Via het Spaanse water bereiken we Fuikbaai waar je heerlijk in het water plonst!

Deze tour wordt aangeboden door Guide & Go
Op zoek naar specifieke informatie? E-mail ons!

Tours op woensdag en vrijdag, vertrek vanaf Zanzibar om 14.00 uur. Graag 20 min. vantevoren aanwezig zijn.

Prijs is incl. reddingsvest en verzekering

Nederlands


Wat we gaan doen

Dit is een ideale tour als je met een snelheid van maar liefst 100 km per uur de Caribische wateren wilt betreden. Het eiland verkennen kan bijna niet spectaculairder! De tour start bij Zanzibar en vaart naar Willemstad en de pontjesbrug om de weg te vervolgen langs de mooiste stranden zoals Mambo Beach, Seaquarium en Caracasbaai. Via het Spaanse water bereiken we Fuikbaai waar je heerlijk in het water plonst!


Praktische informatie

Deze tour is geschikt voor iedereen met een zwemdiploma.


Waar zullen we zijn

De tour vertrekt vanaf Zanzibar om 14.00 uur. Graag 20 min. vantevoren aanwezig zijn.

Over DolfijnGO

DolfijnGO maakt voor reizigers een selectie van het mooiste van Curaçao, Aruba & Bonaire! En binnenkort ook de rest van het Caribisch gebied! Op www.dolfijngo.com en via al onze social channels vind je onze favoriete hotspots, unieke trips & tours en local island guides. Wij helpen jou om je ultieme rondreis samen te stellen. Want samen met onze local insiders selecteren we voor jou de beste tours & activiteiten, lekkerste restaurants en de allermooiste plekjes op de eilanden. Dus of je nou op zoek bent naar een unieke boottocht naar Klein Curaçao, de beste snorkelspots aan de kust. Wilt genieten op een luxe zeilboot op het Spaanse Water, of gewoon het eiland wil verkennen als een echte insider? DolfijnGO!

EN OOK LEUK OM TE LEZEN

Schwimmen mit Pferden Curacao Pippi's Opvang

ZWEMMEN MET PAARDEN

En droom wordt werkelijkheid

pompoen pannenkoeken

EEN HEERLIJK RECEPT VOOR ‘AREPA DI PAMPUNA’

Met dit makkelijke en heerlijke recept is het gegarandeerd genieten!

Alles wat je wilt weten over een vakantie naar Curacao in 2020

CODE GEEL VOOR CURAÇAO

Code geel voor Curaçao