Seabob Curaçao

Met de SeaBob door de Caribische wateren

< Terug naar het overzicht

Ben jij een echte fan van het onderwaterleven en ben jij wel toe aan wat avontuur? De SeaBob tour mag je dan niet missen tijdens je vakantie op Curaçao! Zwem met je persoonlijke onderzeeër samen met schildpadden en glijd boven de prachtige koralen, zonder zelf ook maar een spier te verrekken.

Aangeboden door Guide & Go
Op zoek naar specifieke informatie? E-mail ons

Van maandag tot en met zondag om 10.00 uur, 12.30 uur en 15.00 uur. Afhankelijk van de tour start de tour bij TugBoat, Playa Piskadó bij Westpunt of bij Playa St. Cruz. 

De tour is inclusief instructies en oefenen. 

Geschikt voor alle talen


Toch nog even een voorproefje? Bekijk dan ook de Instagrampagina van SeaBob Curaçao voor een goede impressie!


Wat we gaan doen?

De SeaBob fungeert als je eigen, persoonlijke, onderzeeër. Dit enorm handige apparaat trekt je als het ware door het water heen. Dit gebeurt door een eco vriendelijk E-jet systeem. De SeaBob is zo ontworpen dat je er zowel mee aan het wateroppervlakte kunt manoeuvreren als onderwater kunt duiken. Sturen en duiken is echt makkelijk: je hoeft alleen maar je lichaamsgewicht in de gewenste richting te verplaatsen.

De SeaBob kan afdalen tot 40 meter, maar wegens veiligheidsredenen is 15 meter de maximale diepte waarop je mag duiken. De anderhalf uur durende tour begint met instructies voor het omgaan met de SeaBob, voordat je daadwerkelijk het water in gaat. Tijdens de tour wordt je begeleid door een ervaren gids.

 

Er zijn drie mogelijkheden voor de SeaBob tour:

 

Tour 1:

Locatie: Tugboat beach vlak bij Caracas Baai, vlak bij Jan Thiel

Highlights: De gezonken Tugboat en de muur ban koralen bij Directors Bay.

 

Tour 2:

Locatie: Playa Piskadó, bij Westpunt.

Highlights: Beach hopping (naar Playa Forti & Kalki) en natuurlijk zwemmen met schildpadden!

Tour 3:

Locatie: Playa St. Cruz,

Highlights: Vanuit Playa St. Cruz vertrek je naar Blauwe Kamer, een heuse onderwater grot! En onderweg naar de Blauwe Kamer passeer je nog een gezonken scheepswrak. Een fantastische manier om de onderwaterwereld van Curacao te ontdekken!


Praktische informatie

Deze tour is geschikt voor mensen van 16 jaar en ouder. Het startpunt is bij Caracasbaai of Playa Piskadó op Westpunt. Er is echter geen hotel transfer mogelijk, vervoer is dus op eigen gelegenheid. Wil je fotos van deze belevenis? Dat kan! Voor slechts 15 dollar kan je de fotos ter plekke kopen!


Waar zijn we?

Het startpunt is bij Caracasbaai of Playa Piskadó op Westpunt of Playa St. Cruz.

Over DolfijnGO

DolfijnGO maakt voor reizigers een selectie van het mooiste van Curaçao, Aruba & Bonaire! En binnenkort ook de rest van het Caribisch gebied! Op www.dolfijngo.com en via al onze social channels vind je onze favoriete hotspots, unieke trips & tours en local island guides. Wij helpen jou om je ultieme rondreis samen te stellen. Want samen met onze local insiders selecteren we voor jou de beste tours & activiteiten, lekkerste restaurants en de allermooiste plekjes op de eilanden. Dus of je nou op zoek bent naar een unieke boottocht naar Klein Curaçao, de beste snorkelspots aan de kust. Wilt genieten op een luxe zeilboot op het Spaanse Water, of gewoon het eiland wil verkennen als een echte insider? DolfijnGO!

EN OOK LEUK OM TE LEZEN

Hotdog Legs Curacao typisches Foto

JE MOET ER EEN KEER GEWEEST ZIJN

Iedereen maakt dezelfde drie foto's

beach tennis curaçao

ZÓ BLIJF JE IN VORM TIJDENS JE VAKANTIE

12 manieren om de vakantie kilo's eraf te werken, al tijdens jouw vakantie..

Schwimmen mit Pferden Curacao Pippi's Opvang

ZWEMMEN MET PAARDEN

En droom wordt werkelijkheid