Snorkeltrip naar Tugboat

Een echte must-do tijdens je vakantie op Curaçao!

< Terug naar het overzicht

Geloof ons, deze snorkeltrip naar tugboat is echt een must-do tijdens je vakantie op Curaçao! Deze kayaktrip is de perfecte manier om bij het prachtige scheepswrak te komen. En snorkelspullen worden ook nog eens voor je geregeld!

Aangeboden door Guide & Go
Op zoek naar specifieke informatie? E-mail ons

Dagelijks om 9.30 uur en 13.30 uur vertrekt de boot bij Caracasbaai, vlakbij Jan Thiel. 

De tour is inclusief snorkelspullen en een lekker verfrissend drankje.

Geschikt voor alle talen


Wat we gaan doen?

Je deelt een kajak met iemand anders en peddelt met z’n tweetjes in de Caracasbaai die is afgeschermd van open zee. Je vaart langs de kustlijn met een fenomenaal uitzicht op Fort Beekenburg en zet koers richting de “Tugboat”. Fort Beekenburg is een historisch gebouw dat in 1703 is gebouwd om de baai te beschermen. Bij aankomst bij “Tugboat” is het snorkel tijd.  De Tugboat is een klein scheepswrak in een beschermde baai op Curacao. Op ongeveer 5 meter diepte is de boot te vinden. De Tugboat is vrij makkelijk te zien vanaf de oppervlakte en in het kalme water kun je heerlijk snorkelen. En als je het leuk vindt kan je er ook nog eenvoudig naar beneden duiken. De Tugboat is begroeid met prachtige koralen en sponzen en er zwemmen tientallen verschillende vissen.


Praktische informatie

Deze tour is geschikt voor alle leeftijden. Het startpunt van de tour is Caracasbaai, vlakbij Jan Thiel.


Waar zijn we?

Het startpunt is Caracasbaai, gelegen vlakbij Jan Thiel. 

Over DolfijnGO

DolfijnGO maakt voor reizigers een selectie van het mooiste van Curaçao, Aruba & Bonaire! En binnenkort ook de rest van het Caribisch gebied! Op www.dolfijngo.com en via al onze social channels vind je onze favoriete hotspots, unieke trips & tours en local island guides. Wij helpen jou om je ultieme rondreis samen te stellen. Want samen met onze local insiders selecteren we voor jou de beste tours & activiteiten, lekkerste restaurants en de allermooiste plekjes op de eilanden. Dus of je nou op zoek bent naar een unieke boottocht naar Klein Curaçao, de beste snorkelspots aan de kust. Wilt genieten op een luxe zeilboot op het Spaanse Water, of gewoon het eiland wil verkennen als een echte insider? DolfijnGO!

EN OOK LEUK OM TE LEZEN

Alles wat je wilt weten over een vakantie naar Curacao in 2020

CODE GEEL VOOR CURAÇAO

Code geel voor Curaçao

Hotdog Legs Curacao typisches Foto

JE MOET ER EEN KEER GEWEEST ZIJN

Iedereen maakt dezelfde drie foto's