Wakeboard & Water Ski avontuur

Ultieme snelheid op het Spaanse Water

< Terug naar het overzicht

Hé thrillseeker! In voor een beetje actie tijdens je vakantie? Ga dan met ons mee naar het Spaanse Water voor een heerlijk middagje wakeboarden of waterskieen. Met de ervaren instructeurs heb jij binnen no-time de smaak te pakken en vlieg je over het water alsof je dat nooit anders hebt gedaan.

Na afloop is er alle gelegenheid om sterke verhalen te vertellen tijdens de BBQ lunch met een welverdiende rumpunch.

Waterskieen & wakeboarden op het Spaanse Water wordt aangeboden door TourActi Tours
Op zoek naar specifieke informatie? E-mail ons!

Dagelijks om 9.00 uur (op aanvraag) vanaf Kima Kalki Marina op Brakkeput Ariba. De tour duurt ongeveer 4 uur.

Prijs is inclusief materiaal, instructie van een ervaren wakeboarder, een boottochtje naar de ski-plas, BBQ, soft-drinks, water en rumpunch.

Nederlands


Wat we gaan doen

Een heerlijke middag wakeboarden of waterskieen op het Spaanse Water. Met onze ervaren instructeurs heb jij binnen no –time de smaak te pakken en zoef je over het water alsof je nooit anders hebt gedaan.


Praktische informatie

Deze activiteit is geschikt voor iedereen tussen de 8-50 jaar. En start dagelijks om 9.00 uur (op aanvraag) vanaf de Kima Kalki Marina op Brakkeput Ariba. De les duurt ongeveer 4 uur.


Waar zullen we zijn

Startlocatie is de Kima Kalki Marina op Brakkeput Ariba.

Over DolfijnGO

DolfijnGO maakt voor reizigers een selectie van het mooiste van Curaçao, Aruba & Bonaire! En binnenkort ook de rest van het Caribisch gebied! Op www.dolfijngo.com en via al onze social channels vind je onze favoriete hotspots, unieke trips & tours en local island guides. Wij helpen jou om je ultieme rondreis samen te stellen. Want samen met onze local insiders selecteren we voor jou de beste tours & activiteiten, lekkerste restaurants en de allermooiste plekjes op de eilanden. Dus of je nou op zoek bent naar een unieke boottocht naar Klein Curaçao, de beste snorkelspots aan de kust. Wilt genieten op een luxe zeilboot op het Spaanse Water, of gewoon het eiland wil verkennen als een echte insider? DolfijnGO!

EN OOK LEUK OM TE LEZEN

Schwimmen mit Pferden Curacao Pippi's Opvang

ZWEMMEN MET PAARDEN

En droom wordt werkelijkheid

Hotdog Legs Curacao typisches Foto

JE MOET ER EEN KEER GEWEEST ZIJN

Iedereen maakt dezelfde drie foto's