Flyboarden op Curaçao

Als een ironman over het water vliegen

< Terug naar het overzicht

Deze spectaculaire attractie is niet meer weg te denken van het eiland. Scheer als Ironman over het water of tuimel als een Dolfijn, met Zapata Flyboard!

Aangeboden door Guide & Go
Op zoek naar specifieke informatie? E-mail ons

Dagelijks behalve zondag, elk uur van 10.00 tot 16.00u. Tijdsduur: ongeveer 40 minuten in het water. Ongeveer een uur inclusief instructies.

Professionele instructeur en instructies voor je het water in gaat en een ijskoud Amstel Bright biertje na afloop van je spectaculaire vlucht!

Geschikt voor alle talen


Eerst nog een voorproefje? Bekijk dan ook de Instagram pagina van Zapata Flyboard Curacao voor een impressie!


Wat we gaan doen?

Deze spectaculaire attractie is niet meer weg te denken van het eiland. Scheer als Ironman over het water of tuimel als een Dolfijn, met Zapata Flyboard!

Lijkt het je moeilijk? Het valt echt mee! De truc is om balans te houden. Leun je teveel op je tenen, dan val je voorover. Leun je teveel op je hakken, dan val je naar achteren. Het lukt vrijwel iedereen om aan het einde van z’n eerste vliegsessie redelijk stabiel te blijven staan.

Rest alleen nog: cool poseren en lachen voor de foto! Iedereen die dit gedaan heeft, is het erover eens. Flyboarden moet je gedaan hebben! En het is makkelijker dan je denkt. Je hebt niet veel kracht of training nodig om een leuke tijd te hebben. Als je altijd al uit heb willen proberen hoe je kan vliegen boven water, dan is flyboarden de ultieme uitdaging!


Praktische informatie

Hoe werkt het? Een Flyboard is een jetpack op waterkracht. Met speciale schoenen zit je vast aan de Flyboard. Onder het Flyboard zitten twee uitlaten die met een jetski zijn verbonden via een hogedruk slang. Als de jetski aangaat, ontstaat er stuwkracht. Je kunt nu allerlei bewegingen maken boven en in het water door je voeten te kantelen en je gewicht te verschuiven. Je kunt vliegen tot 15 meter hoog en duiken in het water tot 2.5 meter.

Dagelijks behalve zondag, elk uur van 10.00 tot 16.00u. Tijdsduur: ongeveer 40 minuten in het water. Ongeveer een uur inclusief instructies.

Minimum leeftijd: 10 jaar

Verzoekje aan de dames: neem een zwemshort mee in plaats van je bikini!


Waar zijn we?

Locatie: Jan Thiel Beach, op het strand bij Zanzibar

Over DolfijnGO

DolfijnGO maakt voor reizigers een selectie van het mooiste van Curaçao, Aruba & Bonaire! En binnenkort ook de rest van het Caribisch gebied! Op www.dolfijngo.com en via al onze social channels vind je onze favoriete hotspots, unieke trips & tours en local island guides. Wij helpen jou om je ultieme rondreis samen te stellen. Want samen met onze local insiders selecteren we voor jou de beste tours & activiteiten, lekkerste restaurants en de allermooiste plekjes op de eilanden. Dus of je nou op zoek bent naar een unieke boottocht naar Klein Curaçao, de beste snorkelspots aan de kust. Wilt genieten op een luxe zeilboot op het Spaanse Water, of gewoon het eiland wil verkennen als een echte insider? DolfijnGO!

EN OOK LEUK OM TE LEZEN

Alles wat je wilt weten over een vakantie naar Curacao in 2020

CODE GEEL VOOR CURAÇAO

Code geel voor Curaçao

Hotdog Legs Curacao typisches Foto

JE MOET ER EEN KEER GEWEEST ZIJN

Iedereen maakt dezelfde drie foto's