Zeilen en snorkelen langs de Westkust

Stap aan boord van de luxe catamaran voor een tocht naar de mooiste stranden en snorkelplekken aan de Westkust van Curaçao

< Terug naar het overzicht

De BlueFinn catamaran brengt je naar de mooiste stranden van Curaçao, waar je kunt zwemmen en snorkelen of lekker kunt chillen. Snorkelen bij de kleurrijke koraalriffen aan de Westkust is heel speciaal, omdat deze riffen nog grotendeels ongerept zijn.

Aangeboden door Guide & Go
Op zoek naar specifieke informatie? E-mail ons

Je kunt je dag rustig beginnen. De tour vertrekt elke zondag om 8.30u vanaf Mood Beach. En rond 16.30u ben je terug bij Mood Beach.

Inclusief een heerlijke BBQ lunch, open bar (water, soft drinks en alcoholische drankjes vanaf 12.30u) en natuurlijk gebruik van snorkelspullen.

Geschikt voor alle talen


Wat we gaan doen?

De BlueFinn catamaran brengt je naar de mooiste stranden van Curaçao, waar je kunt zwemmen en snorkelen of lekker kunt chillen. Snorkelen bij de kleurrijke koraalriffen aan de Westkust is heel speciaal, omdat deze riffen nog grotendeels ongerept zijn.

De boot legt aan bij het populaire Kokomo Beach en bij het afgelegen Playa Manzalina (vlakbij San Juan), dat alleen per boot goed bereikbaar is. Rond 12.30u wordt een heerlijke BBQ lunch geserveerd met drankjes van de open bar met bier, whisky, rum en wijn.

Op de weg terug kun je nog een keer genieten van het mooie uitzicht op de kustlijn, voor je rond 16.30u terug bent bij Mood Beach. Hier kun je verder relaxen op het strand als je wilt, of een drankje bestellen bij één van de vele strandbarretjes of restaurants.


Praktische informatie

Deze tour is geschikt voor het hele gezin. Voor kinderen tussen 4-12 geldt een speciaal tarief.

Je kunt je dag rustig beginnen; vertrek is om 8.30u; elke dinsdag en woensdag en je bent rond 16.30u terug bij Mood Beach. Het startpunt is makkelijk bereikbaar en er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt.

Het startpunt ligt op loopafstand van de hotels in Jan Thiel. Logeer je buiten Jan Thiel, dan dien je met eigen vervoer te komen. Er is geen hotel transfer mogelijk.


Waar zijn we?

De boottocht vertrekt van Mood Beach op Mambo Boulevard.

Over DolfijnGO

DolfijnGO maakt voor reizigers een selectie van het mooiste van Curaçao, Aruba & Bonaire! En binnenkort ook de rest van het Caribisch gebied! Op www.dolfijngo.com en via al onze social channels vind je onze favoriete hotspots, unieke trips & tours en local island guides. Wij helpen jou om je ultieme rondreis samen te stellen. Want samen met onze local insiders selecteren we voor jou de beste tours & activiteiten, lekkerste restaurants en de allermooiste plekjes op de eilanden. Dus of je nou op zoek bent naar een unieke boottocht naar Klein Curaçao, de beste snorkelspots aan de kust. Wilt genieten op een luxe zeilboot op het Spaanse Water, of gewoon het eiland wil verkennen als een echte insider? DolfijnGO!