Snorkelen met dolfijnen op Curaçao

Leuke interactieve activiteit voor de ervaren snorkelaar

< Terug naar het overzicht

Dolfijnen zijn hele intelligente en sociale dieren. Door hun nieuwsgierigheid en het speelse karakter vinden zij het leuk om interactie te hebben met mensen. Freediven met dolfijnen is voor velen een droom. En jij kunt deze droom werkelijkheid laten worden op Curaçao! Een free dive samen met de dolfijnen, echt een unieke ervaring voor geoefende snorkelaars.

Aangeboden door Guide & Go
Op zoek naar specifieke informatie? E-mail ons

De programma's starten om 8.30, 11.00 en 14.00u. Het totale progamma met de dolfijnen duurt ongeveer 30 minuten excl. instructies vooraf.

De tour is inclusief het entree tot het Curaçao Sea Aquarium Park en het gebruik van zwemvinnen, zwemvest (indien van toepassing) en het gebruik van een kluisje.

Dit programma wordt aangeboden in het Nederlands en Engels.


Eerst nog even een voorproefje van het snorkelen met dolfijnen op Curaçao? Bekijk dan hier de instagram pagina!


Wat gaan we doen?

Als je goed naar beneden kunt duiken, is de free dive met dolfijnen het programma voor jou. De dolfijnen vinden het leuk als je met ze naar beneden duikt. Omdat de groepjes klein zijn, is de kans op contact maximaal. Dit is een echte aanrader voor ervaren snorkelaars die hun adem minstens 30 seconden in kunnen houden. Als je eigen snorkelspullen hebt, neem die dan mee. Maar indien nodig kun je er ook ter plekke snorkel spullen lenen.


Praktische informatie

Deze activiteit met dolfijnen op Curaçao is geschikt voor iederen vanaf 12 jaar (1.30m lang). Je moet wel een ervaren snorkelaar zijn en je adem ongeveer 30 seconden in kunnen houden om mee te doen aan dit programma. De groepsgrootte is maximaal 4 personen en minimaal 2 personen. Zwangere vrouwen mogen niet deelnemen aan deze activiteit. Het gebruik van een zwemvest is verplicht voor kinderen onder 1.45 m. En het gebruik van zwemvinnen is verplicht voor alle deelnemers.

Het zwemmen met zwemvinnen, snorkel en masker is verplicht (liefst je eigen spullen meenemen, indien nodig kun je spullen ter plaatse gebruiken). Zwemkleding, handdoek en zonnebrandlotion dien je zelf mee te nemen. Gasten mogen een onderwatercamera meenemen in het water en kijkers (inclusief ouders die een verklaring moeten tekenen voor hun kinderen) betalen entree voor het Sea Aquarium Park. Alle gasten dienen vóór deelname aan de activiteit een verklaring te ondertekenen waarbij o.a. wordt aangegeven dat deelname geheel op eigen risico geschiedt

Tip: Plan dit programma aan het begin van je vakantie! Soms willen de dolfijnen hun lagune niet verlaten en moet de ervaring verzet worden. Indien de stroming te sterk is, vindt het programma plaats in het open water kanaal.


Waar zijn we?

De tour vindt plaats op bij Dolphin Academy Curaçao in het Sea Aquarium Park.

Over DolfijnGO

DolfijnGO maakt voor reizigers een selectie van het mooiste van Curaçao, Aruba & Bonaire! En binnenkort ook de rest van het Caribisch gebied! Op www.dolfijngo.com en via al onze social channels vind je onze favoriete hotspots, unieke trips & tours en local island guides. Wij helpen jou om je ultieme rondreis samen te stellen. Want samen met onze local insiders selecteren we voor jou de beste tours & activiteiten, lekkerste restaurants en de allermooiste plekjes op de eilanden. Dus of je nou op zoek bent naar een unieke boottocht naar Klein Curaçao, de beste snorkelspots aan de kust. Wilt genieten op een luxe zeilboot op het Spaanse Water, of gewoon het eiland wil verkennen als een echte insider? DolfijnGO!

EN OOK LEUK OM TE LEZEN

Hotdog Legs Curacao typisches Foto

JE MOET ER EEN KEER GEWEEST ZIJN

Iedereen maakt dezelfde drie foto's

pompoen pannenkoeken

EEN HEERLIJK RECEPT VOOR ‘AREPA DI PAMPUNA’

Met dit makkelijke en heerlijke recept is het gegarandeerd genieten!